Katalánsky denník Sport píše, že o Andrého Gomesa už nemá záujem iba anglický Everton, kde Portugalčan aktuálne pôsobí na hosťovaní. Záujem prejavili aj Nerazzurri, no prestup by sa mohol stať skutočnosťou len prípade, ak si vybojujú účasť v budúcoročnej edícii Ligy Majstrov.

André Gomes v súčasnosti hráva v Evertone, kde si dokázal vybojovať pevné miesto v zostave The Toffees. Podľa katalánskeho denníka Sport sa klub z Goodison Parku rozhodol, že Gomesa vykúpi na trvalý prestup za sumu medzi 20-25 miliónmi eur. Everton sa však so svojim plánom musí poponáhľať, pretože o stredopoliara prejavil záujem aj taliansky Inter. Denník Sport však informuje, že Everton už Barcelone predstavil aj ponuku a teraz čaká na reakciu zo strany Blaugranas. Everton si v každom prípade počas rokovaní o hosťovaní hráča v zmluve nezabezpečil možnosť predkupného práva.

Do hry tak môžu vstúpiť aj ďalšie kluby a tak sa aj stalo v prípade Interu Miláno. Nerazzurri sa o situácii hráča už informovali. Inter však čaká ako sa vyvinie situácia v tabuľke Serie A. Ak sa mu podarí postúpiť do budúcoročnej edície Ligy Majstrov, pristúpi k rokovaniam s Barcelonou o prestupe hráča.

V každom prípade všetko poukazuje na to, že André Gomes sa s Barcelonou počas letného prestupového obdobia rozlúči a podľa všetkého bude v kariére pokračovať práve v Evertone. Ako Everton, tak aj stredopoliar sú v tejto veci optimistickí. Barcelona si spomína na fiasko s Interom v prípade Rafinhu a je veľmi málo pravdepodobné, aby Gomesa do Interu pustila.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

ximpp

22
2019-03-21 21:01:04

to je dobře, že se Nerrazurri zapojili, to by mohlo přinést větší groš!

mikimi122

5
2019-03-21 23:00:46

Za Gomesa si určite treba pýtať viac ako 30 miliónov. Everton sa robí, že viac peňazí nemá, ale anglické tými ich majú vždy dosť. Dúfam, že buď Everton, alebo Inter dajú aspoň tých 40 miliónov.

Camp_Nou

10
2019-03-21 23:58:46

Sú hráči ako Gomez, ktorý prišli do FCB ako posily a odchádzajú ako záťaž. Potom prídu na iný travnik a vyniknú. Držím mu palce aby bol minimálne tak úspešný, ako mi v FCB išiel na nervy.

Malloy

-5
2019-03-22 08:37:43

už nech je preč a nie nevynikne tak isto ako mina plakali ste tu že to je chyba a neukazal nič...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.