Tréner reprezentácie Argentíny Lionel Scaloni absolvoval tlačovú konferenciu pred priateľským zápasom s Venezuelou. Novinárov zaujímal hlavne Lionel Messi.

Návrat Messiho do národného tímu

"Pre mňa aj pre všetkých ostatných je to veľká radosť. Takisto mám radosť z toho, že ho môžem trénovať. Len málo ľudí malo takú možnosť ako ja a to aj napriek môjmu mladému veku. Teraz ho musí sprevádzať celý tím a on je povinný ukázať svoju najlepšiu verziu. Všetci máme radosť z jeho návratu."

Messiho zranenie

"Leo je v takej fáze sezóny, že začína pociťovať únavu. Ostatní hráči sú na tom tak isto. Musíme to mať na pamäti."

Oddych pre Messiho v repre

"Upustíme od hráčov, ktorí majú problém alebo sa objaví nejaké riziko. Prípady Di Mariu a Otamendiho sú zjavné. Ak nejaký hráč nie je schopný hrať, nebudeme riskovať. Ak ide o Messiho, Leo je dostupný. Nedokážeme však predvídať to, čo sa stane neskôr. Zo strany Barcelony nemám žiadne informácie."

Messi a nová skupina hráčov

"Keď sme rozhodli o jeho návrate, Leo si bol vedomý veľkých zmien. Je to veľmi ušľachtilý chalan. Keď dorazil na zraz, hneď začal hovoriť so všetkými. Urobil prvý krok, aby sa zblížil s tímom. Teraz musia tento krok urobiť ďalší, aby mužstvo Argentíny zlepšilo svoje výsledky."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

kacejik

31
2019-03-22 11:34:55

Messi je veľmi , veľmi dobrý človek , obrovský charakter a samozrejme najlepší hráč histórie futbalu. Dios,Boh.

Barca_kingL10M

18
2019-03-22 12:08:40

Ten scaloni nieje síce veľmi skúsený tréner ale ukazuje sa že sa snaží argentinu pozdvihnúť viď. priniesol mladych hráčov . Dufam že im tá Copa America podarí

kacejik

2
2019-03-22 12:20:55

????????

kacejik

11
2019-03-22 12:21:28

Presne verím že Argentíne sa to konečne podarí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.