Sergi Samper bol hosťom programu Tot Costa, ktorý vysiela Catalunya Radio. Záložník porozprával o tom ako sa mu darí v Japonsku, kam odišiel z Barcelony. Aktuálne hráva v mužstve Vissel Kobe.

"Som v Japonsku už 10 dní a som tu veľmi spokojný. Všetko ide veľmi dobre. Správajú sa tu ku mne vynikajúco. Viem, že ide o drastickú zmenu a musím sa prispôsobiť, ale cítim sa výborne. Nehral som celé mesiace a podstatné je to, aby som sa opäť cítil ako futbalista," uviedol.

"Človek má vždy trochu strach, ale tu mi veľmi pomáhajú a adaptácia je jednoduchá. Ak niekto strávi celý svoj život v jednom klube, ktorý miluje, je veľmi ťažké odísť, no všetko má svoj začiatok aj koniec," uviedol na tému odchodu z Barcelony.

"Prvýkrát som o tíme Vissel Kobe hovoril s Gerardom Piquém počas tréningu. Je to komplikované rozhodnutie, ale cítil som, že som to mal prijať, aby som bol šťastný a opäť sa cítil ako dôležitý hráč. Tu budem mať šancu hrávať so skvelými hráčmi, ktorí predtým hrávali v Španielsku. Budem tu pôsobiť niekoľko mesiacov a uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Nezatváram dvere pred žiadnym rozhodnutím, som veľmi mladý a najdôležitejšie je to, aby som mal opäť radosť z futbalu," pokračoval.

"Myslím si, že mužstvo je veľmi silné, pevné, dosahuje veľmi dobré výsledky na dvoch frontoch. Máme veľkú šancu, aby som zabojovali o všetko. Musíme však byť opatrní," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: fcabarcelona.com

Marian

10
2019-03-22 18:30:57

Presne vystihol, ako sa cíti mladý hráč v Barcelone, ktorý nie je v klube dostatočne využívaný, lebo tréner preferuje starších skúsených hráčov z titulu dosahovania výsledkov ale prípadne aj z titulu zranenia hráča. Nehráš 3-4 mesiace alebo hráš jeden zápas za toto obdobie a prestaneš sa cítiť ako futbalista a sebavedomie ide preč. Takto sa cíti aj Malcom a iní...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.