Kapitán Barcelony a Argentíny sa z reprezentačnej prestávky vrátil predčasne kvôli zraneniu v oblasti slabín. Priateľský zápas proti Maroku tak vynechá. Vďaka tomu si však hráč pred rozhodujúcou fázou sezóny na klubovej úrovni oddýchne.

Messi má v súčasnosti priestor na to, aby sa úplne zotavil z problémov, ktoré ho v posledných týždňoch sprevádzali. Napriek tomu však hral a Barcelonu doviedol k viacerých veľmi dôležitým víťazstvám. Leo chce byť v každom prípade na 100% pripravený na rozhodujúcu časť sezóny a preto sa vrátil do metropoly Katalánska, aby odštartoval prípravy na boj o tretie treble v histórii Barcelony.

Čo však bude s reprezentáciou Argentíny? To nie je jasné, pretože aj posledný zápas s Venezuelou, ktorý Albicelestes prehrali 3:1 ukázal, že Argentíne chýba herná myšlienka. Tréner Lionel Scaloni musí urýchlene niečo vymyslieť, pretože zanedlho sa národný tím aj s Messim predstaví na turnaji Copa America, no s týmito výkonmi na úspech nemôže pomýšľať.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

jokerito

5
2019-03-25 09:55:19

Su nejake info o povahe toho jeho zranenia? ci to je len mierne natiahnutie alebo ci nieco nasli lekarske testy?

naqiria

8
2019-03-25 10:07:23

Kedze dohral cely zápas a nikde niesu info ohľadom zranenie, predpokladám ze je to len preventívne. Tak isto aby nehral druhý priateľský zápas a na espanyol bol fit keďže ani suarez ani dembele asi hrat nebudu.

Zorrrro

-3
2019-03-25 16:21:28

Priatelsky zapas proti Maroku vynecha, BOOOOZE aka tragedia no hned si idem podrezat zily.... Ja neviem ale v skutocnosti az take stastie? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.