Clement Lenglet v rozhovore pre Canal Plus hovoril o tom, prečo nebol povolaný do reprezentácie Francúzska na zápasy proti Moldavsku a Islandu.

"Úplne rešpektujem toto rozhodnutie. Poznám metódy trénera: má rád dvoch obrancov ľavákov a dvoch pravákov. Umtiti a Kimpembe sú hráči, ktorí vyhrali Majstrovstvá sveta, v reprezentácii pôsobia dlhý čas a sú efektívni. Zoznam je daný a ja to rešpektujem," uviedol Lenglet na tému rozhodnutia Didiera Deschampsa.

"Za Francúzsko som hral vo všetkých vekových kategóriách. Mojim cieľom je pokračovať v práci, aby som odohral dobré zápasy v Lige Majstrov a dúfam, že jedného dňa dostanem pozvánku," povedal stopér.

Lenglet sa takisto vyjadril k výroku trénera Francúzska, že mu chýbajú medzinárodné skúsenosti: "Neviem, či je potrebné hovoriť o reprezentácii, môže to byť takisto Liga Majstrov, kde je potrebné byť efektívny. Dúfam, že Barcelona v Lige Majstrov postúpi čo najďalej, pretože pôsobenie v klube vedie k hre v národnom tíme," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Bramir

22
2019-03-25 11:18:26

toto je presne to co nemam rad na tych repre treneroch .. Del Bosque mal vzdy Pique - Ramos .. Low zase Boateng - Hummels .. Deschamps zase Varane - Umtiti atd .. a je uplne jedno ze BIG SAM je 100 rokov zraneny nema zapasovu prax pricom Lenglet hrava stale a hrava dobre aj tak treneri tam daju furt tych svojich hracov a hotovo ako keby sa bali vyskusat inych hracov ved keby som bol trener tak dam tych hracov ktory momentalne hravaju a maju dobru formu .. to iste ako Neuer ktory uz daaavno nema byt 1ka lebo jasna 1ka ma byt Ter ale aj tak tam Low da vzdy Neuera ..

kluc

16
2019-03-25 11:28:52

hlavne že mu chýbajú medzinárodné skúsenosti...no asi keď ho nepovolá tak ich ani nenaberie

BayernMunchen

29
2019-03-25 11:40:05

Vobec mi nevadi, ze Lenglet nereprezentuje. Nech si pekne oddychne.

Jhonys

27
2019-03-25 11:51:36

Naprosto souhlasím. Na druhou stranu z toho profitujeme my - Lenglet si aspoň odpočine a Umtiti nabere potřebnou herní praxi. Win-win situace pro nás.

Zorrrro

4
2019-03-25 16:20:31

A ja som rad ze si Lenglet odpocinie, cim viac budu ignorovat repre treneri hracov z Barcelony, tym spokojnejsi budem

Malloy

-2
2019-03-25 23:17:42

chujovina co si napisal cista ...si futbalista na svetovej urovni trener ta nepovola do kvalifikacie a snacu vyhrat euro mas mozno 4 krat do zivota bol by si spokojny zo sebou ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.