Katalánsky reprezentačný výber má za sebou na Montilivi fantastický večer. Zverenci Gerarda Lópeza odohrali výborné stretnutie a napokon po presných zásahoch Bojana a Javiho Puada pokorili futbalistov Venezuely. 

Návrat katalánskych futbalistov na trávniky nemohol byť pre ich fanúšikov príjemnejší. V mimoriadne očakávanom súboji na nich čakala Venezuela, ktorá prichádzala v dobrej forme a eufórii po výhre nad Messiho Argentínou pomerom 3:1. Na Montilivi však juhoamerické mužstvo na dobre namotivovaných domácich nestačilo, Katalánci prezentujúci sa nesmiernou intenzitou, akoby ani nešlo o priateľský zápas, boli lepší a zaslúžene triumfovali. 

Priaznivcov už od začiatku dvíhali zo sedadiel parádičky Jordana a Melenda, domácich stredopoliarov, ktorí ovládali celú hru. Ďalším, kto má za sebou vydarené stretnutie, je Aleix Vidal, ktorý preukázal, prečo je považovaný za jedného z najkvalitnejších krajných obrancov celej La Ligy Santander. Zahanbiť sa pritom nenechal ani kapitán Gerard Piqué, ovládajúc stred obrany. 

Druhý polčas priniesol zaujímavý okamih, Piquého na trávniku nahradil Riqui Puig. Barcelončan za Barcelončana, nás však tešilo najviac to, že Riqui sa stal na trávniku lídrom a práve po jeho iniciatíve sa zrodil prvý gól celého zápasu. Puigovu gólovú prihrávku zužitkoval bývalý hráč blaugranas Bojan Krkić a mladík v službách FC Barcelona tak nechal zabudnúť na absenciu Xaviho Hernándeza, ktorý sa tentoraz rozhodol nereprezentovať. Venezuela síce už niekoľko minút nato dokázala skóre stretnutia vyrovnať, avšak posledné slovo mali pred asi trinásťtisíc fanúšikmi predsa Katalánci. V osemdesiatej ôsmej minúte zaznamenal rozhodujúci presný zásah Javi Puado. 

Katalánsko 2 - 1 Venezuela

Katalánsko: Edgar Badia; Aleix Vidal, Piqué, Bartra, Didac Vilà; Jordan, Granell, Pere Pons, Melendo; Sergio García a Bojan. Striedajúci hráči: Becerra, Montoya, Víctor Sánchez, Cardona, Cucurella, Romeu, Puado, Muniesa, Aleix García, Pere Milla a Riqui Puig.

Venezuela: Faríñez; González, Osorio, Chancellor, Rosales; Junior, Yeferson, Yangel, Rincón, Murillo a Josef Martínez.

Góly: 1-0, Bojan, (53') - 1-1, Rosales (59') - 2-1 Javi Puado (88').

Zdroj: sport
Foto: sport

jokerito

20
2019-03-26 08:14:23

Ten Puig musi hravat. Modlim sa aby sa chytil v acku co najskor. Ma na to byt novy basnik v zalohe ala Iniesta.

Gabrieloo

7
2019-03-26 11:18:27

tu sa ukazuje aka je ta argentina spatna. ked poskladany team co nehral nikdy predtým spolu a su tam hraci ktory nepatria do spicky futbalového sveta( saozrejme su tam aj top ako Geri) dokazu venezuleu porazit a argentina s nimi prehra. Viem, ze Leo chce nieco s Argentínou vyhrat ale mal by sa na to trapenie vykaslat a sustredit sa na klub.

FcBarca

7
2019-03-26 14:13:45

ale v argentine bol jeden hrac ktory patri do zakladnej zostavy a to bol messi(mozno este mercado ako tak) polka hracov bola z argentinskej ligy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.