Jordi Alba analyzoval zápas Španielska proti Malte a priznal, že v súčasnosti hráva v skvelej forme ako v reprezentácii, tak aj na klubovej úrovni.

Zápas proti Nórsku

"Myslím, že sme zahrali veľmi koncentrovane. Do polčasu sme mohli vyhrávať aj vyšším rozdielom, ale podľa mňa sme hrali dobre. Vieme, že Malta sa teší na tento zápas, určite sa pokúsime predviesť výkon ako proti Nórom. Zápas bol ťažký, ale urobili sme to, o čo nás prosil tréner. Všetci sme boli spokojní."

Ramos

"Je to vzor, ktorý by mladí mali nasledovať. Ukázal, že má charakter a ťahá so sebou tím. Mať ho v tíme je privilégium."

Malta

"Jej reprezentácia je 180. na svete, ale nemali by sme to brať do úvahy. Naposledy sme boli lepší, ale nakoniec sme pred koncom zápasu trpeli. Musíme si zachovať našu mentalitu, vytvárať si šance a mať loptu."

Zodpovednosť

"Vždy je taká istá, hoci v reprezentácii hrávam dlho. Musím robiť všetko tak dobre ako v predchádzajúcich zápasoch. Vždy mám v sebe tú istú radosť, myslím, že som tretím hráčom v poradí s najvyšším počtom reprezentačných štartov na konte. Je to česť."

Dobrá forma

"Absencia povolania ma donútila premýšľať. Tréner ma pozná výborne, chápem, že na mojej pozícii chcel vidieť niekoho iného. Bola to nová etapa. Možno som v najlepšej etape moje kariéry. Cítim, že sa mám veľmi dobre ako v profesionálnom, tak aj súkromnom živote."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.