Krídelník Watfordu Gerard Deulofeu poskytol rozhovor pre Esports COPE, v ktorom priznal, že neverí v návrat do Barcelony a Blaugranas pred zápasom s Manchestrom United varoval.

"Neviem, či v Premier League strávim veľa rokov. Watford sa rozvíja, ale ja stále rozmýšľam ambiciózne a prijímam rozhodnutia, ktoré sú najlepšie pre mňa. Vo všetkých ligách, kde som hrával, či už v Španielsku, Taliansku alebo Anglicku, som sa dokázal prispôsobiť. Návrat do Barcelony? Dvere sú zatvorené, nevrátim sa," uviedol Deulofeu.

25-ročný futbalista sa vyjadril aj k súboju Manchestru United s Barcelonou: "Barca je favoritom, ale mala by byť ostražitá, pretože v Lige Majstrov sa môže stať všetko. United dokázali eliminovať PSG. Na Manchester narazíme v sobotu a hoci sme silní, nebude to jednoduché," povedal.

Deulofeu zároveň ubezpečil, že s Luisom Enriquem nemá žiadne problémy. "Dovolil mi debutovať v Barcelone. V tom čase som bol mladý a rozhodlo sa o tom, aby som odišiel na hosťovanie, no nie je o čom hovoriť. Zdá sa mi, že je veľmi dobré, že Luis Enrique hodnotí stav formy každého hráča. Vrátiť sa do reprezentácie by bolo veľmi milé. Som čoraz bližšie k svojej najlepšej forme," vyhlásil.

Krídelník napokon neskrýva, že vo Watforde sa cíti dobre: "Hrávam pravidelne. Na novej pozícii útočníka sa cítim dobre a takisto v priamočiarom štýle hry tímu. Hrával som vo veľkých kluboch, ale nikdy som nehral v tak priamočiarom štýle. Na tejto pozícii sa cítim veľmi pohodlne," dodal Deulofeu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

GabrielSVK

15
2019-03-27 12:07:45

Tohto hráča som nikdy nemusel kvôli jeho sebčeniu.

maros1

15
2019-03-27 12:09:39

Neviem si predstaviť, čo by v Barcelone znovu asi tak hľadal.
Je zrejmé, že je to hlboký mysliteľ.... hlavne nech sa mu darí tam kde je

ximpp

3
2019-03-27 13:50:02

Šancí měl dost a i když jsem mu jako úplně mladému hodně věřil, nevyšlo mu to.

Korytniak

1
2019-03-27 17:18:22

Chvalabohu

2sjr

7
2019-03-27 22:20:22

Mne osobne sa páčil i keď sebčil a to je pravda . No priznajme si -to robia všetci mladí hráči a je to preto že sa strašne snažia ukázať no nepochopili ešte že nahrať na gól je rovnako dôležité ako ho dať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.