Ako to je v prípade väčšiny klubov, hráči Barcelony majú WhatsApp skupinu, kde zdieľajú informácie a vtipkujú. Gerard Piqué o tom rozprával v Španielskej televízii.

Stredný obranca vysvetlil, že sú v ňom všetci členovia tímu, tak isto ako niektorí bývalí hráči. "Logom je barcelonský znak a názov skupiny je 'FC Barcelona', sme veľmi kreatívni!", vtipkoval o tom, keď sa objavil v programe Movistars 'La Resistencia'. "Je na to, aby sme vytvorili dobrú atmosféru, pretože atmosféra je dôležitá. Je tam celý tím dokonca aj niektorí hráči, ktorí odišli. Je ťažké vyhodiť svojich bývalých hráčov zo skupiny, ale napríklad Neymar tam nie je."

Ďalej pokračoval o tom, že niekedy pozvú do skupiny novinárov podporujúcich Real Madrid na krátku dobu, aby videli čo povedia alebo urobia. "Pozveme niektorých ľudí ako Tomas Roncero alebo Alfredo Duro," Piqué prezradil. "Robíme si z nich srandu a potom ich zo skupiny vymažeme. Neviem či si uvedomujú, že sme to skutočne my, ale nemyslím si to. Ale poviem im, že to sme skutočne my a že sa môžu zapojiť. Sú chvíle, keď ich necháme v skupine dlhšie, ale oni aj tak nič nehovoria. Dáme im deň alebo dva, ale aj tak nič nehovoria, urobili sme to tak tri alebo štyri krát. Byť v tejto skupine je privilégium."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.