Viceprezident FC Barcelona Jordi Mestre bol hosťom v rádiu Cadena SER. Hlavnou témou rozhovoru bol možný príchod Antoine Griezmanna z Atlética Madrid na Camp Nou.

Barcelona sa sústredí na zisk titulov

"Vždy sme hovorili, že v otázke nových posíl konáme diskrétne a teraz nie je ten správny moment na diskusie o týchto otázkach. Keď príde čas, vedenie sa porozpráva s trénermi nielen na túto tému, ale aj o plánovaní celého kádra tímu ako z pohľadu kúpy, tak aj predaja hráčov. Teraz však bojujeme o všetky trofeje a nebudeme hovoriť o žiadnom hráčovi."

Má Barcelona 120 miliónov eur?

"Kvalita Griezmanna je nesporná. O tom nemám žiadne pochybnosti. Inou vecou je, či nás jeho kúpa zaujíma a koľko budeme môcť zaplatiť. 120 miliónov by sme našli. Máme umelca na čísla, ktorým je generálny riaditeľ klubu Oscar Grau. Postará sa o to."

Ligový titul

"Bol by som radšej ak by sme titul získali už stredu, ale ak sa tak stane v sobotu a budeme oslavovať doma, pôjde o veľkú radosť. Ako klub chceme vždy bojovať o všetky tituly."

Oslobodenie Sandra Rosella

"Je to veľká radosť. Nebol som prekvapený, pretože sme vedeli, že to bolo nespravodlivé. Súd si odviedol svoju prácu a spravodlivosť bola obnovená."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Fcb1231

29
2019-04-25 19:34:43

Ak mal Griezmann prísť mal prísť minule leto . Vymýšľal, naťahoval aby dostal lepšiu zmluvu v Atleticu , pravých fanúšikov to pobúrilo , znechutilo a dali mu to na javo v predošlom zápase hlasnym piskotom a ja sa s ich nazorom stotožňujem

BayernMunchen

17
2019-04-25 20:42:04

Griezmann sa zachoval presne ako neymar. Pre peniaze natahoval klub. Potkanov tu nepotrebujeme

FCBarcelona2018

13
2019-04-25 20:49:29

Neustále len Griezmann, Griezmann. Čo stále to omieľajú? Barca má momentálne klub kvalitný a ešte keď príde de Ligt a podarí sa aj druhý hráč z Ajaxu nie je už Griezmann vôbec zaujímavý. Nechcel prísť minulého roku, tak nech si hrá pod vedením Siemeoneho a veľa psychopata Costu.

emiliano

13
2019-04-25 21:27:44

Hlúpe špekulácie. Sám povedal, že radšej bude kapitánom ako Messiho poručíkom. Načo nám je? Hrá na Messiho mieste, dvoch nepotrebujeme a jeho ego a nároky sú kozmické.

rominho

4
2019-04-26 06:57:56

prestupy, ktore sa natahuju obvykle nedopadnu dobre. naviac je krpaty, potrebujeme hrot, ktory dokaze zakoncit konecne hlavou:)

PETERKRIZAN

-1
2019-04-26 07:27:21

fanušikovia ho nechce,tak vedenie by nemalo ani uvažovať o ňom,presne ako neymarovi,my potrebujemer hračov ,ktorým bije srdce za barcelonu,takych mame ,de ligt ako nahrada pigueho,dokupit jordiho dvojku,dokupiť suarezovu dvojku,malcolma a cilesena asi neudrzime,takze ich nahrady,predat denisa,rafinhu a miesto nich napotrbujeme nikoho,rigi pug má ich kvality, kludne umtitiho pustit-pigue,de ligt,lenglet,todibo,pripadne aj busquets mozu hrat stoperov,muzstvo je vyvayene,segi sbusqetsom mozu hrat v obrane aj zalohe,coitinho v zalohe a utoku,dembele na lavej i pravej strane utoku,si myslimže buduca sezona bude skvela,deligt a dejong vysperkovali tuto zostavu,ak sa real zbavi benzemuja by somhokupil ku suarezovi,idealna dvojica vzhladom na vek by sa mohli striedať 2 roky,obaja este budu skvelí 2 roky a počkat rok ,dva kto sa vykryštalizuje alebo lukaku by mohol tiez pripadat do uvahy,ten by tiez pasoval,skoda ze rashford sa odstreli v united,toto muzstvo nema perspektivu najblizsie 2-3 roky

rominho

3
2019-04-26 08:01:08

potrebujes neustale kupovat hracov, bussy, pique, leo, rakitic, vidal..co myslis, kolko budu hrat na takejto urovni? vsimni, ako dopadol real bez nákupov..potrebujeme progres a vyrazne omladit muzstvo.

LaBrie

4
2019-04-26 09:52:17

S Benzemom to hadam nemyslis vazne.....to by bol na hrote lepsi aj Pique :)

jokerito

1
2019-04-26 10:12:33

Máme umelca na čísla. To je výrok hodný daňovej kontroly :) No hate , just joking

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.