Bruno Satin v rozhovore pre neapolské rádio Kiss Kiss potvrdil, že Jean-Clair Todibo opustí Barcelonu na hosťovanie len vtedy, ak bude mať zaručenú pravidelnú hru.

Talianske médiá nedávno priniesli správu, že Todibo si získal pozornosť SSC Neapol. Jeho agent Bruno Satin však odhaduje, že transfer nebude jednoducho dosiahnuť, pretože v tíme je obrovská konkurencia a mladík potrebuje hrať: "Hovoril som s Barcelonou. Buď zostane v katalánskom klube alebo odíde na hosťovanie tam, kde bude mať garantované, že odohrá aspoň 30 zápasov. Kvôli tomu je prestup do Neapola nepravdepodobný, pretože tam by pravidelne nehrával. Hovoril som aj so športovým riaditeľom Giuntolim. Je posadnutý tým, aby Todibo hral v ich mužstve, pretože má skvelé schopnosti. Ak však poviem Ancelottimu, že môj klient musí odohrať aspoň 30 zápasov, pôjde o nedostatok rešpektu voči nemu aj klubu," uviedol Satin.

Todibo sa k Barcelone pripojil v januári a odvtedy vo farbách Blaugranas odohral 2 ligové zápasy. Nie je zrejmé, ako bude jeho situácia vyzerať v nasledujúcej sezóne. Je však pravda, že Murillo sa po sezóne vráti do Valencie a Thomasovi Vermaelenovi končí zmluva. Barcelona však podľa všetkého kúpi Matthijsa de Ligta a Todibo tak bude mať problémy s tým, aby hrával pravidelne. Najlepším riešením pre Francúza je skutočne odchod na hosťovanie, aby mohol pravidelne hrávať a rozvíjať sa.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

kaspec22

24
2019-05-14 20:32:52

Mohl by například do Ajaxu. Hrají útočný fotbal, právě jim bude chybět stoper a CDM a navíc hrají 3 soutěže. Z LaLigy mne napadá Betis. Snad se rozehraje a bude nám v příštích sezónách oporou.

tunno

4
2019-05-14 20:44:09

Mal by ostat.

Jhonys

6
2019-05-14 20:49:45

taky bych ho měl raději u nás, ale víme, že v těchto podmínkách nemá šanci na víc než tak 4 zápasů za celou sezonu... to hostování by možná nebylo špatné, akorát že u nás znamená hostování prakticky odpis - už dlouhou dobu se nikdo z hostujících hráčů neuchytil v týmu - vždycky se řeklo: joo, ten se tam rozehraje a pak si ho stáhneme a bude normálně hrát za nás. Ano, ten hráč se na hostování většinou rozehrál, ale u nás ho čekala i tak lavička/tribuna a pak většinou prodej :D

MimoObraz

1
2019-05-15 14:10:20

Je mi z Vás smutno! Dlho sledujem túto stránku,dokonca si čitam aj vaše komenty,no väčšina z Vás Nieje hodná byť fanúšikom FCB! Fandíte iba keď sa darí(čo je v podstate celý rok) No ja fandím aj DNESSS!!!!!! Barcaaaaaa!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.