Výber Holandska vo včerajšom semifinále Ligy Národov porazil reprezentáciu Anglicka 3:1 po predĺžení a postúpil do finále, kde si zmeria sily s Portugalskom. V tíme Oranjes včera zahrali aj Jasper Cillessen a Frenkie de Jong.

Okrem brankára Barcelony a budúceho stredopoliara sa na trávniku objavil aj Matthijs de Ligt, ktorý je takisto spájaný s prestupom do Barcelony. Práve on mal veľký podiel na prvých dvoch góloch v zápase. Prv zapríčinil pokutový kop, ktorý Rashford dokázal premeniť, aby v druhom polčase sám strelil vyrovnávajúci presný zásah a poslal zápas do predĺženia, ktoré dopadlo lepšie pre výber Oranjes.

Najprv v 97. minúte si slabšiu chvíľku v zápase vybral John Stones, ktorého hrubicu v obrane potrestal Promes. Gól bol nakoniec pripísaný Walkerovi ako vlastný. Nič to však nemení na tom, že Holanďania vyhrávali a Angličania museli vrhnúť všetko do útoku. To využili práve Oranjes, ktorý v 114. minúte opäť po veľkom zaváhaní obrany Anglicka zvyšovali prostredníctvom Promesa na 3:1.

Fantastický zápas odohral Frenkie de Jong, ktorý bol zvolený za najlepšieho hráča zápasu. Z ihriska odišiel v 114. minúte. Celé stretnutie odchytal Jasper Cillessen. Obaja hráči môžu byť so svojim výkonom spokojní. Holandsko vo finále Ligy Národov narazí na Portugalsko. Súboj je na programe v nedeľu o 20:45.

zdroj: fcbarca.com facebook
foto: facebook

LaBrie

5
2019-06-07 09:27:51

Pekny futbal to bol, v predlzeni boli lepsi Holandania a zasluzene vyhrali. Inac de Ligt je pri rohovych kopoch vynikajuci hlavickar, velmi by sa hodil...

Sudruh_Zincica

-2
2019-06-07 09:32:01

Pekny futbal? No neviem, ja si pekny futbal predstavujem trochu inak. Cely zapas bez energie, emocie. Keby neporobia obrancovia take chyby, tak to je mozno bezgolova remiza. Cela Liga narodov onicom, zbytocny turnaj.

BayernMunchen

5
2019-06-07 12:02:38

Je to len marketing pre penalda ktoremu zase vyjdu 2 zapasy a je hlavny favorit na ZL

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.