Francúzsko včera odohralo ďalší kvalifikačný zápas, tentokrát na pôde Turecka, kde prehralo 2:0. Samuel Umtiti odohral celý zápas a po jeho skončení sa objavil aj pred novinármi. Jasne sa vyjadril aj k téme svojej budúcnosti.

Médiá totiž v poslednom období opätovne píšu špekulácie o odchode Francúza z Camp Nou už počas letného prestupového obdobia. Stopér Blaugranas v každom prípade rázne uviedol, že z metropoly Katalánska nehodlá odísť.

"Moja budúcnosť? Mám zmluvu s Barcelonou. Mám za sebou komplikovanú sezónu, ale to neznamená, že pôjde inam. V budúcej sezóne budem v Barcelone," jasne komentoval tému svojej budúcnosti a následne sa vyjadril aj k možnému prestupu Griezmanna na Camp Nou: "Či v šatni diskutujeme o Griezmannovi? Pravdou je, že som nikdy nepočul, aby sme v šatni o ňom hovorili. Muselo sa to stať vtedy, keď som tam ja nebol," uzavrel.

Umtiti v každom prípade potvrdil, že stopérom prvého tímu FC Barcelona bude aj v budúcej sezóne a zároveň je zrejmé, že liečba jeho kolena dopadla úspešne. Aj vo včerajšom zápase francúzskeho národného tímu si na konto pripísal 90 odohraných minút.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: facebook

Reekwon

14
2019-06-09 09:02:08

Tak ale musíš zamakat, protože by nebylo moc fér, kdyby od nové sezóny byl automaticky volbou číslo jedna, prorože Lenglet přišel a musel okamžitě zaujmout jeho místo a odehrál velmi slušnou sezónu, nebylo by správné ho teď odstavit jen pro to, že je Umtiti v pořádku. Příprava může hodně naznačit.

Toky

9
2019-06-09 09:49:16

Umtiti včera presne ukázal čo vie. To koleno má stále v hlave. Pri prihrávkach ho vôbec nedopína, stráži si veľmi pozorne krajnú polohu. Je pomalý a sám je z toho nervózny. Langlet je sto krát hodnotnejší hráč s nápadom a rýchlejšími reakciami.

okbor

3
2019-06-09 10:59:37

100 % súhlas. Pripadal mi akoby hral tak na pol plynu. Je tam vidieť kontrola a obava. A keď takýto hráč má byť oporou tak dovi-dopo. Francúzi včera hrali ako mi proti Lipólu. Pomalosť, bez nápadu, nepresné prihrávky. Griezman a Mbappé totálne vygumovaní, Pogpa pôsobil ako po dvojdňovom fláme. Turci ich agresivitou, rýchlosťou, nasadením vyškolili ako malých chlapcov.

FCBarcelona2018

-2
2019-06-09 18:24:35

Včera proti Turkom patril medzi najslabšie články kádra. Po jeho druhej veľkej chybe dali Turci druhý gól. S takými výkonmi v Barci bude iba sedieť na lavičke, ak nie na tribúne.

LaBrie

1
2019-06-09 19:36:37

Ako keby som pocul Ernesta.... :)))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.