Katalánsky denník Sport informuje, že vedenie FC Barcelona odsúhlasilo dvojicu ďalších priateľských zápasov v predsezónnej príprave 2019/2020. Prvý tím Blaugranas na základe toho vycestuje do Ameriky.

Na základe týchto informácií sa zdá, že súperom Kataláncov v oboch priateľských zápasoch bude taliansky SSC Neapol. Barcelona chce využiť zmeny v harmonograme Španielskeho superpohára, ktorý sa tentokrát bude konať až v januári. V príprave na nový ročník chce odohrať viac stretnutí. Barcelona v tomto smere hľadala svojich súperov po skončení už dohodnutého turné v Ázii. Predtým sa hovorilo o tom, že príprava by mala prebehnúť v Európe, ale vyzerá to tak, že klub využije voľný termín na ďalekú cestu za oceán. V tohtoročnej predsezóne mužstvo odohrá aj tradičný zápas o Gamperov pohár a súperom domáceho tímu by mal byť londýnsky Arsenal, s ktorým sa už rokuje.

Denník Sport tvrdí, že zápasy proti Neapolu by sa mali odohrať 7. a 11. augusta. Stretnutia sa odohrajú v Miami na štadióne University of Michigan, ktorý má kapacitu 70 000 miest na sedenie. Pripomenieme, že Barcelona na tomto ihrisku odohrala zápas aj 30. júla 2017, kedy si sily zmerala s Realom Madrid. Katalánci nadchádzajúcu sezónu odštartujú ligovým zápasom 17. alebo 18. augusta.

zdroj: sport.es
foto: facebook

quentin

0
2019-06-11 00:31:34

No na čo? Nalietať tisíce míľ, kde sa stráca drahocenný čas. Teraz pri nutnej príprave, a to hlavnekondičnej, vytrvalostnej, a úprimne, pri niektorých by nezaškodila aj extra silová.

singo1

-1
2019-06-11 05:07:58

Aspoň si zahrajú mladíci lebo potom príde čas na dôchodcov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.