Tipér brezi3 si zrejme užije pekné leto. Úspešná trefa viacerých príležitostí mu zaistila delikátnu výhru. Presvedčte sa o tom sami TU!

Tenis + futbal = krásna výhra

Brezi3 týmto kúskom zatvoril všetkým (a niekomu asi aj otvoril) ústa. Ešte v máji podal na celkovo 18 zápasov v tenise aj futbale s celkovým kurzom 3 553, pričom prvú „zelenú“ videl na tikete ešte v deň jeho uzatvorenia. Čakali ho ale takmer dva týždne napätia. Ako pribúdala jedna zelená fajka za druhou, pribúdal nepochybne aj stres a nervozita. Avšak v utorok podvečer mohol oslavovať – Slováci vyhrávali v Azerbajdžane už po polčase 3:1 a v druhom polčase ešte pridali dva góly. Brezi3 tak vďaka presným tipom navýšil svoje konto o celkovo 20 790 EUR! To sa nepodarí každý deň, čo poviete?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Brezi3 a ďalší borci zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte okamžite 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Mascherano

-4
2019-06-12 20:10:20

- Luka Jovič: "Áno oslovila ma aj Barcelona ale požiadal som svojho agenta aby dohadoval ponuky len s klubmi svetovej triedy!"

Pader

2
2019-06-12 21:04:42

nás pekne odjebal.. ale viem si to predstaviť, že keď videl ten zápas v Liverpoole tak už vedel že na nás ani len nepomyslí

JedineBARCA

1
2019-06-12 22:50:06

Len aby nespadol chlapec na papulku v podrbanom reale, tento rok to bol tím svetovej triedy dopadne ako Vinicius ktorý túto sezónu nič a bude chcieť odísť frajerik.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.