Denis Suárez bol hosťom programu "El Larguero" na stanici Cadena SER. Záložník na rovinu uviedol, že počas leta plánuje opustiť katalánsky klub a zároveň jasne naznačil, kam prestúpi.

Budúcnosť

"Chcem odísť z Barcelony a začať hrať. Mojim cieľom je zostať v španielskej lige. Už vyše dvoch mesiacov som v Barcelone a postupne sa vraciam do formy po zranení. Nikto z klubu so mnou nehovoril a nepovedal mi, že ma nechcú. Viem len toľko, že Barcelona sa mi snaží nájsť nové pôsobisko. Je chcem len hrať futbal a dúfam, že táto záležitosť sa vyrieši čo najskôr."

Odchod z klubu

"Môj agent komunikuje s vedením Barcelony. Ja som na druhej strane nemal príležitosť hovoriť s Valverdem. Bol by som vďačný, keby ku mne boli úprimní. Nemám zámer urobiť nič, čo by znamenalo, že sa s klubom rozídem v zlom. Je to môj domov a klub mojich snov. Ak to nevyšlo tu, skúsim na inom mieste. Som však vďačný za všetko."

Hra v európskych súťažiach

"Zvažujem všetky možnosti. Ťahá ma to do Ligy Majstrov. To je môj cieľ. Myslím si, že sa reprezentujem adekvátnym spôsobom. Nestrácam nádej, že budem pôsobiť v reprezentácii Španielska. Chcem prestúpiť do takého klubu, v ktorom budem môcť hrať."

Marcelino

"Je to najlepší tréner, s akým som v priebehu mojej kariéry pracoval. Hovoril som s ním pravidelne. Po mojom odchode z Villarrealu som nemal možnosť sa s ním stretnúť. Pre mňa je to viac ako tréner a spája nás veľmi dobrý vzťah."

Valencia

"Je to pravda. Mala o mňa záujem. Iné španielske kluby pôsobiace aj v európskych súťažiach ma takisto chceli stiahnuť a budem sa musieť rozhodnúť, ktorá možnosť je pre mňa najlepšia. Nikdy predtým ma Valencia nechcela viac ako teraz. Tento klub som nikdy nezavrhol."

Zranenie

"Blížim sa k dobrej forme a v podstate možno povedať, že som už úplne zdravý."

zdroj: Cadena SER
foto: fcbarcelona.com

blauigrana

15
2019-06-13 14:16:06

dobre spravil

cukr86

13
2019-06-13 15:05:34

Tady jde jasně vidět jak Valverde komunikuje s hráči. Možná jen s těma vyvolenýma ale jinak nic. Je mi ho líto, kluka ušatýho. Ať jde raději hrát fotbal a nezahrabe se tady. Barcelona co teď předvádí u mě dost klesá. Doufám, že neklesne na samé dno

Sudruh_Zincica

-1
2019-06-13 15:23:15

Do 30.6. je na hostovacke a zmluvu s Arsenalom. Potom ho treba strelit, dufajme, ze aspon 10 milionov dostaneme. Timy z druhej polovice tabulky mu budu vyhovovat, na spicku aj vdaka zraneniam nema :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.