Je možné, že Matthijs de Ligt Barcelonu nakoniec neposilní a z tohto dôvodu Katalánci pracujú na záložnom pláne. De Ligt má na stole nesmierne lukratívne ponuky od Manchestru United či predovšetkým od PSG, kde by mal v prípade prestupu zaručené aj pravidelné minúty na trávniku.

PSG má výbornú pozíciu na to, aby uzavrel transfer de Ligta do Parku Princov. Pre Barcelonu to však znamená, že sa musí poobzerať po inej alternatíve, no na druhej strane bude mať k dispozícii 75 miliónov eur, ktoré mala nachystané na mladého Holanďana. Plán Barcelony je jednoznačný: peniaze sa použijú na kúpu ľavého beka a útočníka.

Stratégia Barcelony v prípade ľavého obrancu sa však zmenila. Plán z nedávnej minulosti nevyšiel, pretože nikto z dostupných hráčov v akadémii nebol schopný Jordiho Albu adekvátne nehradiť. Cucurella odišiel na hosťovanie do Eibaru, Miranda na Albu nemal v žiadnom prípade. Športové riaditeľstvo tak náhradu za Albu musí hľadať mimo klub. A prikláňa sa k možnosti získať Filipeho Luisa. Čo však Barcelona skutočne plánuje s postom ľavého obrancu, to uvidíme až počas leta.

Počas leta uvidíme aj to, kto by mohol prísť ako nástupca Luisa Suareza. Isté je len to, že Barcelona už nechce experimentovať ako v prípade Boatenga. Veľa závisí aj od toho, či klub nakoniec opustia Malcom a Coutinho. Otázok pred prestupovým obdobím v prípade Barcelony je nesmierne veľa. Všetko však poukazuje na to, že ak de Ligt nepríde, Barcelona iného stopéra nekúpi a ušetrené peniaze využije na posilnenie iných pozícií.

zdroj: as.com
foto: facebook

Toky

-4
2019-06-14 09:01:54

Neviem či bude tak blbý aby skončil v PSG. Stačí sa mu pozrieť ako dopadol Neymar. Francúzska liga nieje TOP. Tou je Anglická a španielska. Jeho prestup závisí od toho, akým smerom sa pohne Manchester United vrámci prestupov a Barcelona. Lebo momentálne je to hráč ktorý je ozaj žiadaný ale povedzme United skončil v lige na 6ej pozícii a to povedzme si pravdu je slabota. Keby mal o neho záujem City alebo Liverpool, nepoviem ani slovo. Ak United neurobí viac zmien v kádri, ktoré by vedeli De Ligtovi prisľúbiť tak tam neprestúpi. Radšej zamieri do FCB.

momo9

5
2019-06-14 09:10:24

ale bude u nás hrávať stabilne? na jeho mieste je Pique, ani jeden nehrava LCB, a tam mame tiež dvoch silných + Todibo

Kingmarek92

9
2019-06-14 09:24:09

Proste jeho agent jen vyjednava , je to obchodnik jak svina a takhle se to dela , chce prachy a mladej bek chce hrat , coz se da pochopit , pujde tam kde mu to umozni a navic dostanou batoh prachu.

BayernMunchen

-2
2019-06-14 10:23:31

Neoplati sa mu ku nam prist. Odohra max 5 zapasov za sezonu lebo pique je nedotknutelny aj ked nahra superom na 3 goly

kluc

5
2019-06-14 10:36:20

Ak by Todibo pravidelne hrával tak by mohol byť dobrý ako de Ligt a mali by sme ušetrených 75m.
Zadarmo Filipe Luis alebo Moreno alebo Cuccurella za "drobné".
A do útoku ak rátajú Griezmanna tak nikoho nepotrebujeme.

2015treble

7
2019-06-14 10:38:33

Keď nepríde, je tam Todibo. Za tie 2 zápasy čo hral, hral výborne. Len potrebuje ešte častejšie hrávať a raz bude z neho svetový stopér. Ja som len zvedavý kto k nám toto leto príde. Potrebujeme ľavého obrancu, radšej mladého obrancu s perspektívou ako Luisa, predstavte si tak o 2-3 roky keď na ľavej strane bude Luis-Alba. Budeme potrebovať ľavého obrancu ako soľ a kluby nás vyderú, aby nám niekoho predali.

Útočníka potrebujeme tiež. Musí byť na úrovni Luisa aj vyššie. Otázka je za koľko a koho. Real spravil 5 skvelých nákupov za 300 miliónov. My sme nakúpili dvoch za 300 miliónov. Rozdiel a aj to obidvaja zatiaľ sklamali. Naša prestupová politika je hrôza. Naozaj neviem čo bude budúcu sezónu a ako skončíme so "špičkovým"
trénerom, ale nemám z toho dobrý pocit lebo sa nič zásadne meniť nebude. Možno by riadne pomohla sezóna akú mal Real.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.