Španielske médiá uvádzajú, že Barcelona rokuje s Valenciou o prestupe hneď niekoľkých hráčov. Najdôležitejšou témou je výmena brankárov. Cillessen by sa mal sťahovať na Mestallu, kým Neto na Camp Nou.

Najprv RAC1 a Gerard Romero priniesli informáciu o tom, že kluby medzi sebou o prestupe hráčov vôbec rokujú. Novinár tiež informoval, že Rafinha by mal od lekárov dostať zelenú k hre. Brazílčan by sa následne mal zaoberať otázkou svojej budúcnosti a nie je vylúčené, že prestúpi práve do Valencie.

Tieto informácie následne potvrdil ďalší novinár Hector Gomez z Tribuna Deportiva. Spomínané médium sa zaoberá predovšetkým správami týkajúcimi sa Valencie. Gomez je názoru, že výmena brankárov je už takmer dohodnutá. Barcelona gólmana Valencie kúpi pred 30. júnom, pretože Valencia potrebuje peniaze v aktuálnom hospodárskom roku.

Následne mužstvo Marcelinha vykúpi Cillessena 1. júla za rovnakú cenu. V prípade Rafinhu Valencia dostala komplexnú lekársku správu o záložníkovi a je veľmi pozitívna. Marcelino by v každom prípade chcel získať Denisa Suareza, no je si vedomý toho, že tento krok by skomplikoval možnosti rozvoja Kang-ina Leeho.

Gerard Romero následne dnes poobede uviedol, že rokovania medzi Valenciou a Barcelonou vo veci výmeny brankárovi sú vo veľmi pokročilom štádiu a doriešiť je potrebné už len detaily v prípade oboch agentov. Neto akceptoval, že v Barcelone bude chytať menej, no na druhej strane si zdvojnásobí ročný príjem.

zdroj: tribunadeportiva, RAC1
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

31
2019-06-17 20:39:53

To ako fakt vymeníme Cillessena za rovnakú cenu za bezcenného Neta. Ja som si myslel, že ho chcú predať aspoň za cenu medzi 30/60 M. Nám by úplne stačilo predať Cillessena a ako druhého brankára máme Peňu. Potom sa čudujme v akej finančnej situácii sme. V takých prípadoch treba staviť na mladíkov z B-tímu.

Slavomir

19
2019-06-17 20:51:02

Toto iba u nas dokazu vymysliet,smejem sa a placem zaroven.Treba na Jasperovi zarobit a nie prerobit...Bed Pena by uplne stacil a nech chyta Stegen celu sezonu vsetky sutaze

Breza

4
2019-06-17 20:59:48

ci je zaujem velky o Cillesena ked davaju malo tak ho radsej vymenit Neto neni natom aztak zle lebo predat ho za 15 mega by tiez nebolo dobre

Slavomir

-5
2019-06-17 21:46:43

Keby nejakeho hraca pribalila Valencia...utocnika

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.