Reprezentácia Čile vo svojom prvom zápase na Copa America porazila výber Japonska 4:0. Góly si medzi seba rozdelili Pulgar, Eduardo Vargas (2) a Alexis Sánchez. Zlou správou je, že zápas nedohral Arturo Vidal.

Čile tak zvíťazilo 4:0, no výsledok priebeh zápasu značne skresľuje. Bolo to práve Japonsko, ktoré dominovalo po väčšinu hracieho času a malo aj svoje šance na gól. Čiľania predviedli trochu pomalú hru v prvom polčase proti oveľa mladším hráčom súpera, no pomohli si skvelou prácou v defenzíve, čo v podstate stálo aj za ich víťazstvami v dvoch predchádzajúcich ročníkoch Copa America.

Reprezentácia Čile o všetkom rozhodla v druhom polčase, keď strelila hneď 3 góly. Čile do turnaja vstúpili tou správou nohou, no fanúšikov FC Barcelona znepokojuje zranenie Artura Vidala, ktorý musel v 77. minúte striedať. V súčasnosti však nie sú k dispozícii žiadne ďalšie informácie.

Japonsko 0:4 Čile

Japonsko

Keisuke Osako; Daiki Sugioka, Yuta Nakayama, Naomichi Ueda, Takehiro Tomiyasu; Gaku Shibasaki, Takefusa Kubo, Teruki Hara; Ayase Ueda (m. 79, Shinji Okazaki), Shoya Nakajima (m. 66, Hiroki Abe) i Daizen Maeda (m. 66, Koji Miyoshi).

Čile

Gabriel Arias; Mauricio Isla, Gary Medel, Guillermo Maripán, Jean Beausejour; Érick Pulgar, Charles Aránguiz, Arturo Vidal (m. 77, Pedro Pablo Hernández); José Pedro Fuenzalida (m. 79, Oscar Opazo), Alexis Sánchez (m. 87, Junior Fernandes) i Eduardo Vargas.

Góly

0:1, m. 41, Érick Pulgar. 0:2, m. 54, Eduardo Vargas. 0:3, m. 82, Alexis Sánchez. 0:4, m. 83, Eduardo Vargas.

zdroj: internet livescore.com youtube.com sport.es
foto: facebook

okbor

6
2019-06-18 10:26:12

Nič mu nebude, dostal len kolenom do stehna, keď on fauloval japončíka. Bol už unavený, lebo lietal ako fretka. Ale hral dobre.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.