Albicelestes porazili národný výber Kataru 2:0 a postúpili do štvrťfinále Copa America. Góly Argentíny vo včerajšom zápase zaznamenali Lautaro Martínez a Sergio Aguero. V ďalšom zápase v boji o semifinále sa proti Argentíne postaví Venezuela.

Zverenci Lionela Scaloniho k stretnutiu v Porto Alegre pristúpili pod veľkým tlakom, pretože museli vyhrať. Inak by sa s turnajom v Brazílii mohli rozlúčiť. Našťastie sa však Martínezovi podarilo otvoriť skóre zápasu už v 4. minúte, čím z Argentíny tento tlak opadol. Výber Kataru pod vedením Felixa Sáncheza sa však nehodlal len tak ľahko vzdať. Táto reprezentácia dokáže hrať s loptou a z pohľadu držania lopty za Argentínčanmi nezaostávala. Horšie to však boli s tvorbou streleckých príležitosti, kde sa ako lepší ukázali Juhoameričania.

V druhom polčase bol nesmierne aktívny Lionel Messi, ale ani on, ani jeho spoluhráči sa nedokázali strelecky presadiť. Podarilo sa to až Aguerovi v koncovke zápasu, ktorý strelil druhý gól stretnutia a poistil víťazstvo svojho tímu. Argentína zápas o všetko zvládla a postúpila do štvrťfinále, kde narazí na Venezuelu, ktorá v skupine A obsadila druhé miesto. Zápas sa odohrá 28. júna o 21:00 na Maracane v Rio de Janeiro.

Katar 0:2 Argentína

Góly: Martínez 4', Agüero 82'

Katar: Al Sheeb; Hisham Bassam, Khoukhi Boulaem, Al Hajri (Al Ahrak, 76’); Pedro Miguel (Ismael, 85’), Al Haydos, Hatem Abdelaziz, Boudiaf Karim, Tarek Salman; Afif Akram, Ali Almoez.

Argentína: Armani; Saravia, Foyth (Pezzella, 85’), Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Lo Celso (Acuña, 55’), Messi; Lautaro Martínez (Dybala, 75’), Kun Agüero.

zdroj: marca.com
foto: facebook

marke7

11
2019-06-24 08:21:25

Včera se mi to líbilo. I když Messi neměl úplně svůj den, tak tam Aguerovi dvakrát krásně rozdal + škoda té rány zblízka, kdy mu to skočilo. Jinak do kombinace to má těžké, přijde mi, že spoluhráči často nerozumí tomu, co on vymýšlí. Že je to na ně moc složité. Nicméně schválně jsem sledoval, jak se chovají hráči vůči Messimu a konečně se mi zdálo, že jej alibisticky nehledají při každé útočné akci, ale brali to na sebe. Dále mladý Foyth z Tottenhamu na stoperu skvělý, jsem rád, že konečně nastoupil. Aguero se zastřeloval až to nakonec rozhodl a Dybala, který mu na gól nahrál to v závěru pěkně oživil. Takže závěrem - Messi se konečně nijak nepředřel, zabrali ostatní a vzali zodpovědnost na sebe, Leo na to včera, tak nějak dohlížel a snad si něco nechal na Venezuelu :D přes to všechno bude bohužel pro Argentinu případný strop semifinále s Braziílií. Dál to nevidím.

harry525

9
2019-06-24 08:31:21

Suhlasim s tym, ze aj mne sa vcera zdalo, ze hraci uz nehladali neustale Messiho a snazili sa kombinovat bez neho... Dufam, ze to nejako este uhaluzia... to je jedno ako... Aj na sposob Grecka na EURE.

marke7

15
2019-06-24 09:01:48

Nebo na způsob Portugalska na EURE :D

jokerito

5
2019-06-24 09:50:10

Konecne Aguero podal slusny vykon v repre. NEch mu to vydrzi.

sid1

3
2019-06-24 11:14:25

Lepsi travnik ako vcera je aj na dedine. Neskutocne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.