Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že pre Rafinhu je prioritou odchod do Valencie, no vedenie Barcelony analyzuje aj ponuky od iných klubov.

Mundo Deportivo píše, že Rafinha už Barcelone jasne povedal, že prestup do Valencie je pre neho jedinou možnosťou a poprosil vedenie Barcelony o to, aby mu nekomplikovala rokovania s predstaviteľmi Los Che. Barcelona však trvá na tom, že za hráča chce 15 miliónov eur a nehodlá svoje požiadavky znížiť.

Valencia zas s touto sumou nesúhlasí a za Rafinhu 15 miliónov eur nehodlá vyplatiť. Okrem toho tréner Marcelino je presvedčený, že do jeho projektu lepšie zapadne Denis Suarez ako Rafinha. Barcelona tak študuje aj ponuky od iných klubov. O 26-ročného záložníka majú záujem Eintracht Frankfurt či Celta Vigo.

Podľa Mundo Deportivo Barcelona od Celty Vigo očakáva za Rafinhu menej ako 15 miliónov eur. Katalánci vedia, že Valencia má finančné možnosti na inej úrovni, než klub z Galície a tak počítajú s tým, že s klubom z Mestally vyrokujú priaznivejšie podmienky transferu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Radovan

3
2019-06-25 20:35:14

Ak sa natahuju o 2-3miliony tak to moze rafinha zatiahnut ak chce naozaj odist..ale ak mu je jedno ze by ostal v barcelone tak vedenie nema moc na vyber a musi prijat ich ponuku

GabrielSVK

1
2019-06-25 21:02:41

OT: Neymar údajne súhlasil so znížením platu v FC Barcelona a údajne sa FC Barcelona má začať baviť s PSG o predaji...

Fcbfcbfcbfcbfcb

1
2019-06-25 21:10:21

Jasper oficialne sa pripojil k valencii

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.