FC Barcelona potvrdila, že viceprezident Jordi Mestre podal demisiu. Oficiálny dôvod tohto rozhodnutia nebol uvedený. Vo vyhlásení sa uvádza len to, že Mestre ďakuje Sandrovi Rosellovi a Josep Maria Bartomeuovi za dôveru, príležitosť a šancu brániť záujmy FC Barcelona.

V každom prípade môže byť dôvodom aj konflikt Mestreho s vedením klubu, ktorý sa týkal športových aktivít. Médiá pripomínajú, že Mestre bol viceprezidentom pre športovú oblasť a riadil ľudí ako Pep Segura či Maria Teixidor. Jeho odchod novinárov v každom prípade prekvapil, pretože mal veľmi dobré vzťahy so súčasným prezidentom FC Barcelona. Zdá sa však, že konflikt vo vedení bol veľmi silný a podľa niektorých zdrojov sa mal týkať návratu Neymara na Camp Nou.

Mestre však nie je prvý viceprezident, ktorý rezignoval. Súčasné vedenie prišlo predtým o Carlesa Vilarrubiho, Manela Arroya a odišli aj Susana Monje či Jordi Mones. Zaujímavosťou je, že predvčerom Barcelona uviedla, že Mestre sa zúčastní prezentácie Frenkieho de Jonga, čo potvrdzuje, že išlo o náhle rozhodnutie.

Katalánsky denník Sport píše, že včera sa Mestre stretol na schôdzke s Javierom Bordasom, Xavierom Vilajoanom a Silviom Eliasom, po ktorej sa viceprezident rozhodol rezignovať. V priebehu stretnutia sa ostro diskutovalo okrem iného o prestupovej politike FC Barcelona. Denník nevylučuje, že otáznik visí aj nad budúcnosťou Pepa Seguru ako generálneho riaditeľa športovej oblasti.

zdroj: marca.com sport.es
foto: fcbarcelona.com

adriano

37
2019-07-04 07:47:50

Rezignovať by malo celé vedenie fcb na celú s bartom a aj trener.

Kingmarek92

21
2019-07-04 08:19:06

Stacilo by aby sundali Barta a Valverde se pakuje sam , tlak normalniho prezidenta by neustal frajer. Ja jen nechapu jak muze byt tolik lidi tak slepych co se tyka prestupu , financi , hry , LaMasie ...to uz muze ignorovat jen trouba , cela Barcelona je na nohou a ja porad v Cechach ctu jak je to vsechno skvely a ze spravnej fanousek je jinej a my jsme hejteri a podobny slataniny , tak cely katalansko jsou hejteri :-) , se popadam za bricho :-) , padam smichy nad nekterejma komentarema jak v cine , jen nekritizovat jinak zemres :-) .....to je taky duvod proc se v tomhle state vsechno posouva dopredu jak ve stredoveku...hlavne zadna kritika :-) des bes......a socios delaj petice a cules stavkujou pred stadionem , hejteri jedni :-) , a barto pousti promo clanky co to jde a stejne nic , pak ho reditel vyfakuje a to se hold do novin dostane no :-) smula........jedinej kdo mu tam zustane je ernie ritolez........pekne to tam dojebavaji hosi zlati :-) , jen vydrzet , trpelivost a zdrhnou sami...ten tlak v barcelone je fakt tvrdej , prazdniny budou horkyyyyy. Vypadalo to ze Neymar je jeho zbran na utiseni tech protestu , jenze tim koho chce obetovat se obraci proti nemu :-) , tak hodne stesti Barto , bojuj :-)

Teo07

-4
2019-07-04 11:15:51

Ved to normalne zarad ako jeden z bodov programu na najblizsej spravnej rade. Kedy mate?

Kingmarek92

-1
2019-07-04 11:41:10

Az pristi rok , jeste musim pockat...dam ti vedet.

Pader

16
2019-07-04 08:32:27

Jeden dole, dvaja zostávajú (Barto, Valverde)

emiliano

11
2019-07-04 09:34:44

V poslednom čase len chceme nakupovať a nakupovať za veľké sumy, to kúpime nosáčovi to najlepšie a on potom bude veľký tréner. Za celé svoje pôsobenie nezapracoval do tímu ani jedného mladého hráča, žiadnemu neverí, chce len hotové a drahé hviezdy. Na lavičke máme Todiba, ktorý si takmer nekopol. Potom je tam Aleňa, ten si kopol občas. V béčku je Puig, veľký talent, to vyhlásili iní tréneri, ale u nosáča si kopol len keď nechal oddychnúť takmer celé áčko, pritom už má 19 r. a v tomto veku už inde takí mladí pravidelne hrali či hrajú ( Foden, Arnold, Sancho..., u nosáča by si nekopli). Nosáč chce len prežiť, obáva sa každej zmeny a kašle na budúcnosť Barci. To isté vedenie. De Jong je jedinou investíciou do budúcna na dlhšiu dobu, hrot sme stále nenašli a práve tam to potrebujeme najviac.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.