Len včera sme spoznali rozpis zápasov nadchádzajúceho ročníka najvyššej španielskej ligovej súťaže La Ligy Santander a musíme konštatovať, že Barca čelí niekoľkým zapeklitým skutočnostiam. Pozrime sa spolu na ne. 

1. Začínať ligu v Bilbau. Aj napriek tomu, že to proti Athletic v predchádzajúcich ročníkoch Barcelončania zvládli, San Mamés je vždy nesmierne horúcou pôdou, kde to tím Ernesta Valverdeho nebude mať na ružiach ustlané.

2. Odohrať prvé dve stredajšie kolá na Camp Nou. Pre fanúšikov to rozhodne nebude jednoduché a odzrkadlí sa to konzekventne i na diváckej účasti. Okrem toho nasledujú prakticky bezprostredne po sebe, postupne pôjde o šieste kolo proti Villarrealu (25. september) a jedenáste kolo proti Valladolidu (30. október).

3. Prvé Clásico sezóny uvidíme dvadsiateho siedmeho októbra. Mimochodom, toto stretnutie sa uskutoční presne rok po víťazstve pomerom 5-1 bez Lea Messiho. Ak sa však opakuje dátum, len veľmi ťažko možno očakávať, že by sa mal zhodovať i výsledok. Ktovie...

4. Derby hneď po vianočnej pauze. Bezprostredne po návrate z dovoleniek si zmerajú Katalánci sily proti Espanyolu na Cornelle El Prat. Ak už nič, barcelonskí hráči aspoň budú môcť spať doma. 

5. Atlético na záver. Po tretí rok v rade navštívi Simeoeho ekipa Camp Nou prakticky na konci sezóny, tentoraz v tridsiatom treťom kole, ktoré sa odohrá dvadsiateho šiesteho apríla. Dá sa očakávať, že to bude v čase, keď bude vrcholiť Liga majstrov.

Zdroj: md
Foto: md

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.