Josep María Bartomeu, prezident FC Barcelona, v rámci svojej tlačovej konferencie pri príležitosti oficiálneho predstavenia Frenkieho de Jonga potvrdil návrat Víctora Valdésa ku blaugranas. Bývalý ikonický futbalista klubu strávil uplynulý ročník v Moratalaz, no teraz je čas posunúť sa vpred. 

Josep María Bartomeu hovoril na tlačovej konferencii pri predstavovaní Frenkieho de Jonga o mnohých témach a jednou z nich bola aj budúcnosť bývalého barcelonského brankára Víctora Valdésa. "Pred pár dňami som s Víctorom telefonoval a spýtal sa ma: 'Počuj, nemyslíš si, že je čas na môj návrat do Barcy?' Sledoval som ho počas minulého roka, ako tréner si počínal fantasticky. Požiadal som ho o pár dní, aby som konkretizoval nejakú ponuku a pracuje sa na tom. Bol by som nesmierne rád, keby sa vrátil," poznamenal prezident. 

Na druhej strane, každopádne, nevieme, akú funkciu by mohol Valdés v Barce zastávať. Zdá sa totiž, že masívna rekonštrukcia nečaká na Kataláncov len v prvom tíme, no aj v direktíve, čo naznačila demisia viceprezidenta Jordiho Mestreho. Možno však očakávať, že Víctor by mohol zohrávať rolu jedného z trénerov v La Masíi, prípadne pôsobiť v prvom tíme ako jeden z trénerov brankárov. 

Zdroj: marca
Foto: marca

JURITO

15
2019-07-07 13:25:11

Ten clanok je nejaky divny. Podla clanku Bartomeu volal Valdesovi aby sa ho spytal ci sa on (bartomeu) ma vratit xD

JURITO

5
2019-07-07 13:25:37

Jaj dobre nic bud to opravili alebo ja som mimo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.