Victor Lindelof, obranca Manchestru United, tvrdí, že je u svojho zamestnávateľa spokojný, hoci v posledných dňoch sa jeho meno spájalo s prestupom do FC Barcelona. 

Dvadsaťštyriročný Victor Lindelof prišiel do Manchestru United pred dvomi rokmi z portugalskej Benfiky, avšak počas tohto leta sa diskutovalo o jeho prípadnom prestupe do Barcy. Švédsky internacionál, každopádne, niečo podobné odmieta. 

"Som veľmi, veľmi šťastný, že môžem byť hráčom Manchestru United. Už sa neviem dočkať novej sezóny, takže moja odpoveď na tento záujem je takáto, som tu šťastný," komentoval Lindelof na tlačovej konferencii v Perthe v utorok. 

"Vždy som sa cítil ako hráč United, aj keď uznávam, že v predchádzajúcej sezóne sa mi darilo oveľa viac ako rok predtým. Jednoducho sa zo seba snažím vydávať to najlepšie každý jeden deň a tvrdo pracovať, aby som pomohol tímu i klubu," dodal.

Zdroj: goal
Foto: goal

BayernMunchen

28
2019-07-16 11:27:13

Chvalabohu. Uz vedeniu naciato drbe ze mali zaujem o tohto priemeraka

Milci

14
2019-07-16 12:56:05

V tomto stebou suhlasim.....uz konec kupovania preimernych a hlavne predrazenych futbalistov...este si nez hamby vypytaju plat ako by boli legendy...neznašam nenazranych futbalistov..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.