Rivaldo verí, že príchod Antoine Griezmanna do Barcelony zvýši šance tímu na výhru v Lige Majstrov. Bývalý hráč Barcelony sa opätovne vyjadril aj k možnému návratu Neymara na Camp Nou.

Liga Majstrov

"Barcelona je vždy favoritom, bola by ním aj bez Griezmanna, ale je jasné, že vďaka prestupu tohto hráča šance porastú. Znamená to výhru v súťaži, alebo dosiahnutie aspoň finále."

Cena Griezmanna

"Táto investícia klubu so sebou nesie aj dodatočnú zodpovednosť hráča. Ak Griezmann nechce, aby bol spochybňovaný, potom si s tým bude musieť poradiť. Ako? Musí hrať svoj najlepší futbal, aby ukázal, že výdavky boli oprávnené. Ak chcete mať najlepších hráčov, tieto peniaze musíte investovať."

Neymar

"Je zrejmé, že v PSG nie je spokojný a odchod z Barcelony ľutuje, ale veci nie sú také jednoduché. PSG minul veľa a je normálne, že mu chce dovoliť odísť. Možnože tlač a fanúšikovia nie sú spokojní, ale on sa k tomu musí postaviť čelom a hrať najlepšie ako vie. Ak sa zomkne, môže v Lige Majstrov urobiť niečo výnimočné, aby uspokojil parížskych fanúšikov."

Coutinho

"Ak by som o tom rozhodoval ja, z Barcelony do PSG by som neodišiel. V La Lige existuje väčšia konkurencia, čo vám umožňuje lepšie sa ukázať vo svete. Vo Francúzsku niečo také nie je, PSG je tam nad ostatnými. Vždy som hovoril, že Coutinho môže v Barcelone robiť to, čo v Liverpoole, kde hral najlepšie. Nie som si istý, či by sa chcel vrátiť do Anglicka."

Akadémia

"Ak nedáte šancu mladým, vyrastú pri pohľade na to, ako hráči zvonku prichádzajú do prvého tímu. Je to demotivujúce, pretože môžu dospieť k názoru, že nikdy nedostanú šancu hrať v prvom tíme a ich sny sa nenaplnia."

Odchody Realu Madrid

"Hovorí sa o Iscovi, Baleovi či Asensiovi, ktorí by mohli byť užitoční pre Barcelonu. Na Camp Nou však existuje tvrdá konkurencia a nemyslím si, že by prišli práve sem."

zdroj: marca.com
foto: facebook

emiliano

8
2019-07-19 08:43:49

Presne tak Rivaldo. Je to demotivujúce pre hráčov našej rezervy, ak sa vždy nakupuje a oni nedostanú šancu v áčku. To sa deje a prídu k názoru, že musia odísť inde. Aleňa je jediný z béčka a v áčku nastúpil občas na posledných 10 minút, pritom sa hovorí o talente. Pri svojich koňoch Raki Busi, mal nosáč jedno voľné miesto v zálohe a staval Arthura, ktorého potom vystriedal za Vidala. Tí dvaja jeho statickí klusáci boli nedotknuteľní, jemu sa páči, že nestratia loptu a nevadí mu, že nič dopredu nevymyslia.

emiliano

7
2019-07-19 09:05:40

A ešte Puig, talent, aký už dávno v béčku nebol, hovoria o tom odborníci. Bude mu 20 rokov a okrem trénovania s áčkom, si nezahral, lebo nepočítam to, keď nosáč ho dal preto, že áčko odpočívalo. Dokedy bude mať trpezlivosť ? Má vek, keď už má dostávať čoraz viac minút, nie tráviť čas v 3. lige. Privedieme Vidala, vyše 32 ročného defenzívneho záložníka a tak máme v zálohe často troch defenzívnych, tvorivý Puig nosáčovi nesedí. Nevidím dobre jeho šance na prienik do áčka, pri Pepovi by už hrával a určite by nehrával Raki.

rominho

9
2019-07-19 10:41:30

rivaldo by mal byt nasim trénerom, veci nazyva pravym menom a to nielen v tomto rozhovore.

Martin77

7
2019-07-19 12:22:08

Taky bych to tak podobně viděl. Xavi jako hlavní trenér a asistenti někdo jako Puyol, Rivaldo apod. Nechápu co ten Valverde tam ještě dělá.

rominho

7
2019-07-19 12:51:11

a berie kralovsky plat. ziadny progres, nikam muzstvo neposunul..ako sa chova, tak vyzera nas fotbal. plny nudy, nechuti a alibizmu.

BayernMunchen

1
2019-07-19 14:03:42

Uz to pochop. Je to bartova bábka, ktora mu odvadza percenta z platu. Nie je mozne aby ten saso bol 2. najlepsie plateny trener sveta, viac ako pep v ropnom klube

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.