Carles Puyol sa ujal funkcie čestného patróna charitatívneho golfového turnaja XAP a vo štvrtok sa zúčastnil slávnostného otvorenia. Bývalý kapitán FC Barcelona pri tejto príležitosti poskytol rozhovor, v ktorom sa dotkol aj aktuálnych tém súvisiacich s klubom.

Návrat Valdésa

"Neviem, či Víctor Valdés podpíše s Barcelonou zmluvu. Ak sa tak stane a vráti sa do klubu, budem šťastný z pohľadu môjho priateľa aj klubu. Barcelona je pre Valdésa domov a s určitosťou tam vnesie veľa dobrého."

Návrat do Barcelony?

"V súčasnosti sa sústredím na iné projekty, ale nikdy nevieme, čo sa v budúcnosti môže stať. Všetci vedia, že Barca je môj domov a návrat je mojim snom."

Nové posily klubu

"Neto je skvelý brankár. De Jong a Griezmann sú skvelými hráčmi. Holanďan je mladý, ale už teraz sa môže pochváliť veľkými skúsenosťami. Francúzsky útočník však môže dať tomuto mužstvu veľa."

Neymar

"Má obrovský talent. Pokiaľ si vedenie Barcelony myslí, že ho tím potrebuje a pokúsi sa uzavrieť prestup, Brazílčan môže vniesť do tímu veľa. Neymar je mladý, má skúsenosti a stále má čo ponúknuť. Možná výmena hráčov s PSG? To závisí od samotných hráčov a od potrieb každého tímu."

Situácia Realu Madrid

"Uplynulá sezóna nebola v jeho podaní dobrá. Teraz kupuje veľkých hráčov a uvidíme, ako sa v novom pôsobisku adaptujú."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

buko1046

16
2019-07-20 12:12:33

Toto bol hráč ten tam nechal vždy srdce

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.