Antoine Griezmann bol nadšený z toho, že jeho prestup na Camp Nou sa nakoniec podarilo uskutočniť. V rozhovore pre madridský denník Marca opísal svoje pocity, keď sa dozvedel, že prestup bol uzavretý.

"Volal som ocovi a začal som plakať od šťastia, pretože všetko sa skončilo dobre. Bol som s priateľmi, manželkou a deťmi a bol to úžasný moment," priznal útočník.

Griezmann takisto prezradil, že neočakáva priateľské privítanie od fanúšikov Atlética Madrid, keď v drese Barcelony pricestuje na zápas na Wanda Metropolitano: "Viem, že na mňa budú pískať. Je to súčasť futbalu. Veľmi ma mali radi a keď niekto odchádza, musí to bolieť. Tak ako v San Sebastiane: moja prvá návšteva nebola jednoduchá, ale vždy budem mať Real Sociedad a Atléti v srdci, pretože tieto kluby mi dali veľmi veľa," povedal.

Na otázku ako sa cíti v Barcelone, povedal: "Veľmi, veľmi dobre. S veľkým stresom, pod veľkým tlakom, aby som vyhral všetko. Chcel som ukončiť dovolenku a začať novú výzvu. Pravda je taká, že v šatni ma prijali veľmi dobre: hráči, tréneri aj lekári a v súčasnosti sa teším a dúfam, že čoskoro sa budem cítiť dostatočne sebaisto, aby som mohol slobodne hovoriť, byť sám sebou a baviť sa," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

kacejik

top komentár
41
2019-07-21 11:16:24

Nech sa ti darí, grizzi, si perfektný futbalista a skvelé zapadnes do Barcy. VISCA EL BARCA

maryann

14
2019-07-21 11:58:07

Stres este bude mat-ked sa bude mat stretnut s Messim a Suarezom.....
To si bude musiet ozaj odpracovat na ihrisku prihravkami,aby si ich ziskal spät.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.