Turnaj Rakuten Cup v Japonsku bol predstavený a pri tejto príležitosti sa na udalosti ukázali aj hráči FC Barcelona. Traja kapitáni Blaugranas na stretnutí povedali niekoľko viet.

Sergio Busquets

"Sme veľmi radi, že sme mohli prísť do Tokia a stretnúť sa s našimi japonskými fanúšikmi. Dúfame, že s našim klubom strávia množstvo pekných chvíľ a že sa im budú páčiť zápasy s našou účasťou."

Gerard Piqué

"Je veľmi príjemné byť na mieste, ktoré som predtým neraz navštívil. Takisto mám radosť, že sa mám možnosť stretnúť s mojim priateľom Mikim (Mikitani - prezident spoločnosti Rakuten)."

"Pokúsim sa mojim spoluhráčom z mužstva ukázať pár dobrých miest v Tokiu."

"Pokiaľ ide o športové aspekty, do zápasov, ktoré na nás čakajú, pristupujeme s veľkými ambíciami. Dúfame, že sa nám podarí tento turnaj vyhrať."

Sergi Roberto

"Zápas s Chelsea? Máme veľkú túžbu opäť sa stretnúť s našim veľkým kamarátom Pedrom. Chelsea je veľké mužstvo a v kádri má vynikajúcich hráčov."

"Je to prvý zápas v novej sezóne a dôležité je, aby sme chytili zápasový rytmus. Dôležité je aj to, aby si naši fanúšikovia v Japonsku mohli vychutnať našu hru."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.