Otec Antoine Griezmanna poskytol rozhovor pre Barca Inside. Alain Griezmann priznal, že na prestup svojho syna na Camp Nou naliehal už pred rokom.

Transfer syna do Barcelony

"Je to niečo úžasné. Barcelona je najlepší z najlepších klubov. Fandím jej od čias Cryuffa, Stoičkova a iných skvelých hráčov. Je to klub, ktorý skutočne robí dojem, gigantický, fantastický. Chýbajú mi slová, aby som opísal, ako sa teraz cítim."

Ako sa cítil pred oznámením prestupu?

"Bol som pod veľkým stresom, vo futbale nie je isté nič. Uľavilo mi, keď Antoine podpísal zmluvu. Vtedy som si povedal: 'Konečne!', pretože od začiatku to bolo veľmi komplikované."

Ako príjmu syna na Wanda Metropolitano

"Toho sa nebojím, pretože, tak ako už hovoril Antoine, hrá sa na trávniku. Poučil sa na svojich chybách, vie o tom, ale rozhodujúce je to, čo sa deje na ihrisku."

La Decisión

"Keď sa počas uplynulého roka rozhodoval o tom, čo urobí, chcel som, aby si vybral Barcelonu. Na 200%. Bolo to však jeho rozhodnutie, je profesionál."

zdroj: sport.es
foto: facebook

mexes

20
2019-07-21 21:30:12

Spravil veľkú chybu, že neprestúpil pred rokom. Možno by sme mali o 2 trofeje viac a teraz má pošramotený imidž u veľkej časti náročných fans.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.