Filipe Luis nakoniec rady Blaugranas neposilní, keď oficiálne prestúpil do Flamenga. V rozhovore pre rozhlasovú stanicu Onda Cero hovoril napríklad o svojom bývalom spoluhráčovi Griezmannovi a takisto o Neymarovi.

Situácia Griezmanna

"Situácia Griezmanna bola veľmi zložitá vzhľadom na všetko, čo sa stalo pred rokom. Vtedy bol spontánny a urobil niečo iné. Kamkoľvek by teraz odišiel, vyzeralo by to zle. Z klubu nemohol odísť dobrým spôsobom, pretože bol jeho najlepším hráčom a kapitánom."

"Pokiaľ dôjde k takému 'rozvodu', ľudia sa hnevajú. Nie je možné, aby ľudia pochopili, že taký hráč ako Griezmann odchádza. A on vždy pôjde do veľkého tímu, nie do horšej ligy. Bolí to, bolí sledovať ako mení Atlético za iný klub, ale chápem, že chce získať späť svoju radosť. Predchádzajúcemu tímu dal nesmierne veľa."

Neymar

"Dúfam, že Neymar prestúpi do Barcelony alebo minimálne do tímu, v ktorom bude šťastný. Dokáže hrať dobre, ale zakaždým, keď v Barcelone vstúpil na trávnik, bol šťastný, s Messim si dobre rozumel. Myslím si, že Messi poprosil o jeho návrat. Podľa môjho názoru Neymarovi v Barcelone rozumejú a preto mu to želám."

zdroj: Onda Cero
foto: facebook

www.JW.ORG

1
2019-07-25 21:32:51

moc pekny video

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.