Tipér barrande si spríjemnil letné prázdniny. Úspešne trafil viacero príležitostí a zaistil si tak delikátnu výhru. Presvedčte sa o tom sami TU!

Česká a slovenská liga

Barrande skúsil šťastie v českej a slovenskej lige. K nim pridal ešte jeden zápas prvého kola najvyššej ligy v Chorvátsku a trpezlivo čakal. Väčšina zápasov sa totiž odohrala už v sobotu, to boli však iba „predkrmy“. Tie mu ale všetky vyšli a tak v nedeľu nasledoval hlavný chod v podobe kurzu 5.13 na príležitosť, že ostravský Baník síce porazí Karvinú, ale minimálne raz inkasuje. A podarilo sa! Ostrava nakoniec vyhrala na pôde hostí 2-1 a tipérovi tak nakoniec víkend spríjemnila vysoká výhra. Z vkladu 137 EUR zrazu vzniklo 7 903 EUR! Aj vám sa niekedy takto oplatil risk v podobe vysokého kurzu?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Tipér barrande a ďalší borci zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte okamžite 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Mascherano

6
2019-07-28 13:41:41

No jasné :D

fanbarca

2
2019-07-28 14:46:06

Reklama....ešte aj na tomto portále?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.