V piatok večer odohrajú futbalisti FC Barcelony prvý zápas ligovej sezóny proti Athleticu Bilbao. Barça vyhrala La Ligu dva roky po sebe a určite bude chcieť nadviazať aj tento rok, aby oslávila ligový "hetrik". Domáce Bilbao zakončilo minulú sezónu na 8. mieste a len tesne im tak unikla príležitosť zahrať si v pohárovej Európe.

Blaugranas počas letnej pauzy priviedli obrovskú posilu, z Atlética Madrid prišiel francúzsky reprezentant Antoine Griezmann a klub stále rokuje o návrate Neymara z PSG. Začne Barça ligu víťazne, alebo uvidíme hneď v prvom kole prekvapivý výsledok? Tipnite si ešte dnes, zápas sledujte naživo na TV Tipsport a okoreňte si zážitok z hry o live tipovanie!

Ako to vidia tipéri?

Skoro žiaden z tipujúcich neverí Bilbau, naopak na Barcelonu s kurzom 1,60 tipuje drvivá väčšina. Ďalšou z najtipovanejších príležitostí je potom tip na aspoň dva góly v zápase. Ako to vidíte vy?

„Tento zápas bude hlavne o Barcelone, ktorá v rámci La Ligy na pôde Bilbaa od sezóny 2015/16 3x vyhrala, raz remizovala a nedostala ani gól. Athletic Club síce vie byť nepríjemný, ale že by zrovna Barcu doma extra prekvapoval, to zas nie. Bilbao bude potrebovať nadštandardné výkony opôr ako Aduriz, Muniaín, San Jose alebo Benat, celkovú silu však drží v rukách práve Barca,“ zhodnotil tipér BarrandovTV svoj tip na Barçu vo svojej analýze. Inšpirujete sa?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Chepablo

-3
2019-08-15 19:25:30

Dva dve to skončí...

blogbargmis

0
2019-08-16 13:03:20

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

samofens

0
2019-08-16 13:11:06

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.