Možný odchod Neymara do iného klubu bol hlavnou témou tlačovej konferencie s účasťou trénera PSG Thomasa Tuchela. Nemecký tréner po celý čas nevylúčil odchod Brazílčana, ale z jeho slov je možné ľahko vyčítať aj to, že Neymar môže v PSG nakoniec zostať.

"Neymar je mojim hráčom. Keď myslím na silný tím, určite je jeho súčasťou, v dobrej nálade, agresívny a rýchle v hre, s driblingom, fyzicky úplne pripravený hrať. Silnejší PSG má v kádri Neya. O jeho odchode sa ešte nerozhodlo, v tejto otázke sa nezmenilo nič," povedal Tuchel na tlačovke.

Nechýbala aj otázka týkajúca sa vzťahu fanúšikov PSG s Neymarom, najmä pokiaľ ide o udalosti, ktoré sa odohrali počas uplynulého týždňa: "Nehovoril som s ním o tom. Je veľmi citlivý, som si istý, že si uvedomuje, že môže byť veľmi ťažké presvedčiť fanúšikov, že je tu aj naďalej a dá zo seba všetko. Je to pre neho výzva. Musíme to urobiť spoločne, vždy ho budem brániť. Musí sa vrátiť do hry na jeho najvyššej úrovni, zvýšiť intenzitu. To všetko príde. Keď sa pripojí k tímu, počítam s tým, že bude agresívny a bude schopný odohrať 90 minút. Je to výzva a opakujem - silné PSG má v tíme Neymara," pokračoval Tuchel.

Tréner PSG zároveň pripomenul, že prestupové obdobie je otvorené do 2. septembra a ubezpečil, že s hráčom má dobrý vzťah: "Môj vzťah s ním sa nezmenil. To všetko je medzi ním a klubom. Ak sa nič nestane, zostane s nami, jeho zmluva je platná ešte 3 roky," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

marke7

15
2019-08-18 09:08:52

Jenom dobře. Barto je schopný potopit tento klub, než mu dojde, že ať koupí kohokoliv, tak to lepší pod pánem na lavičce nebude. Pod Valverdem se ze skvělých hráčů stávají průměrní. Je ostuda, že po našich hráčích na prestupovem trhu ani pes neštěkne.

MSN4ever

top komentár
47
2019-08-18 09:12:45

Takže ak nepríde Neymar môžme sa tešiť na mizivu sezonu bez krídiel. Messiho ako krídlo ani nepočítam a ďalej tam je iba Dembélé ktorý je slabý ako čaj. Good.

Peter_Z

15
2019-08-18 10:20:07

Presne tak ako píšeš, treba nám jeho hru z ľavej strany niekoho čo vie niečo s loptou vymyslieť smerom dopredu pretože okrem Messiho to nikto nevie... Ako Griezmann je dobrá posila je to kvalitný hráč lenže s Neymarom sa nemôže porovnávať čo sa týka techniky a preto z miesta kde hral v prvom zápase by Neymar vymyslel oveľa viacej... Takže kto si myslí že nám hráč ako Neymar nechýba klame sám seba.

Adamito

2
2019-08-18 09:22:01

Budu to brát pouze jako jednu z dalších spekulací a věřit do konce přestupového období, že Neymar přijde. Něco v tom musí být, jinak by Coutinha nepouštěli na hostování, tím pádem Dembele nemá konkurenci a to by bylo spatně protože ten jí potřebuje jako sul! Takže věřím, že se dohodnou a vratí se...

Tomy11

3
2019-08-18 10:09:21

Kedže už nie je Coutino k dispozícii na výmenu je malá šanca na návrat Neymara lebo kešnuť ho nemáme ako a Hostovanie nepripustí PSG.Podla "špekulácii" čo tu boli chceli PSG iba Coutiniha a 100mega.Barca nato nemá vedela že sa nedohodnú tak pustila coutiniha na hostovanie...
ja osobne by som chcel aby sa Neymar vrátil ale teraz je to už minimálna šanca...

Kingmarek92

7
2019-08-18 10:33:45

Absolutne nechapu proc tam na to levaso neda rakitice nebo roberta , ti jsou nejlepsi a zvlasnou vsechno , kdyz tam daval coutinha tak co mu brani? Vsichni ti vo miluji rakitice by meli trvat na tom aby hral levy kridlo , protoze je prece jedno kde hraje , dobrej hrac musi umet vsude ... :-) proto odesel cou ne? Nosac je jebka....

pepo46

3
2019-08-18 10:55:54

Na krídlo Sergi Roberto nemôže- Valverde s ním počíta na brankársky post...

Cizinkx

10
2019-08-18 10:46:27

Tak je ten Barto retard nebo ano? On pustí Malcolma, on pustí dalšího ofenzivního hráče Coutse. A křídla tady bude hrát kdo? Je tu jediný křídlo Dembele. Pereze nepočítám protože ten na to nemá. To se asi zblaznil ne? Jakmile se dembelému něco stane nebo pujde formou do prdele nemáme ani jedno křídlo ani jedno. To co si myslí že tam zabije griezmana? Boha jeho tohle vedení je rakovina. Normálně si přeji aby je Socios a fanoušci po sezoně hnali vidlemi daleko od Barcelony jak Vedení, tak trenéra.

FCBarcelona2018

1
2019-08-18 13:04:49

Mi nielenže nemáme krídlo, ale ani záloha prakticky neexistuje (vzhľadom na zápas prvého kola). Máme deviatich záložníkov, ale vyzerá to tak, nájsť štyroch, ktorý by naozaj boli kvalitní je veľmi ťažkou úlohou. A to neporieši ani Valverde ani nikto iný, kto by Valverdeho nahradil. Podľa výkonu v prvom kole budeme mať veľké problémy v každom zápase a to či už s Leom alebo bez Lea.

Adamito

1
2019-08-18 15:53:10

To znamená ze budem hrat zase Valverdeho 442

dayspanfar

-4
2019-08-18 22:39:02

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.