Luis Suarez poskytol rozhovor pre uruguajské rádio Sport 890. Útočník okrem iného komentoval posledný turnaj Copa America a takisto sa vyjadril k možnému návratu Neymara na Camp Nou.

Neymar

"Viem, že pre neho je to ťažká chvíľa. Musíme mu dať čas, aby si to všetko prešiel so svojimi blízkymi a rozhodol sa, čo chce urobiť."

Ponuky z iných klubov

"Ani na chvíľu som neuvažoval o odchode z Barcelony. Som tu, aby som pomohol klubu, som súčasťou najlepšieho klubu na svete. Vždy som sníval o hre v Barcelone. Vyhral som už Ligu Majstrov s Barcelonou a Copa America s reprezentáciou Uruguaju. Nemôžem prosiť o nič viac."

Reprezentácia

"Som schopný hrať dlho. Teším sa, že sa k nám pripájajú mladí talentovaní hráči, ktorí chcú hrať a majú k tomu ten správny prístup."

Prehra s Peru na poslednom Copa America

"Je to súper, ktorý hral na Copa najhoršie. Mali sme kvalitu, hráčov, bojovného ducha, všetci sme sa poznali veľmi dobre, boli sme schopní tento súboj vyhrať."

Nepremenený pokutový kop s Peru

"Chcel som ho zahrať takým spôsobom, akým som to predtým nikdy neurobil. Je to niečo ľudské, moja rodina so mnou po tom zápase trpela, ale musel som sa opäť postaviť na nohy."

Návrat do Uruguaja

"Niekedy prekrúcajú moje slová. Nie je to o tom, že sa nechcem vrátiť do Nacional, ale takisto musím myslieť na moju rodinu a na to, či je pripravená presťahovať sa do Uruguaja, berúc do úvahy všetky s tým súvisiace problémy."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

adriano

10
2019-09-02 10:21:37

Je evidentné že Neymar nepride.Koli nemu sa určite teraz nevylepsili vzťahy hráčov v kabine najmä rakitic a dembele sa uvidí ako na toto budú reagovať.Evidentne Barca nemá dáku alternatívu do útoku na hrot tam má len starého a výkonmi kolisajuceho suareza a zraneniami už častejšie sužovaného.Na kraje útoku tam má len dembeleho a Messiho a tyto hráči tiež sú zaužívaný zraneniami jeden je mladý ale ako s porcelánu a druhý je špičkový ale už tiež má svoj vek a rafinha nieje utocnik.Perez je talent ale potrebuje ešte cas.Zalohu má Barcelona preplnenu a obrana je zatiaľ za ocakavaniami.Najma kraje sú sklamaním posledné to predviedol aj semedo a ktovie ako západné firpo. Zatiaľ sa dá povedať že príchod griezmana a dejonga a firpa je nedostačujúce posilnenie kádra n nasledujúcu sezonu.Este ostáva nejaký ten čas do ukončenia prestupov ale už sa nedá očakávať zeby dačo ešte na trhu Barcelona vykuzlila.Vzhladom avizovaným výrazným zmenám po predošlej sezóne nedoslo predali sa hráči ale pod cenu a niektorých sa vobec nepodarilo predať.Vedenie fcb zas a znova schaosilo na prestupovom trhu a neurobilo patrične kroky na prebudovanie vylepšenie kádri.Skm veľmi zvedavý ako budú hodnotiť toto prestupové obdobie vo vedení Barcelony a najmä prezident Barto.Situacia bude náročná vzhľadom ku lige majstrov kde má Barcelona veľmi silnú skupinu a v lalige je stav aký je 8 sme miesto v tabuľke po troch zápasoch a skóre 7:5 hovorí za všetko.Barcelona má miliónový káder ale hra tohto tímu je pod možnosti kvalít aké sú na papieri.

babiba

-3
2019-09-02 12:56:20

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

babiba

-1
2019-09-02 16:38:34

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Breza

-1
2019-09-02 10:25:13

bulvar pise ze by mohla byt vymena Rakitic-Bernadeschi je to hrac na kridlo ktore potrebujeme doplnit bohuzial na lepsiu kvalitu love niesu

adriano

10
2019-09-02 10:33:02

Neviem či bernadesci je tak kvalitne kridlo.Ale evidentne je politika barci v prestupoch na p.Nevedia kam skonope tak narýchlo kuju dačo a zase to prepálila ako pri boatengovi.Ked sa človek pozrie čo toto súčasne vedenie stvára tak iba zaplace.Aj teraz mali možnosť kúpiť hirvinga lozana rýchli hráč na krídlo za 40 mega ho kúpil neapol.Kde bola barcelona? Zameriavajú sa na jedno meno a nakoniec príde dáky bernadesci a taliani sa zase len raz budú smiať aký obchod uzavreli z fcb tak ako sa smeje v bayerne momentálne.

Breza

2
2019-09-02 10:35:55

tiez som to uz davno pisal o Lozanovi ze nechapem preco nejdeme ponom treba kupit hlavne mladeho hraca tak teras neverim zeby sme kupili niekoho peniaze niesu

adriano

0
2019-09-02 10:42:36

Veď práve alternatív bolo veľa ale toto vedenie jebnute.Aj v zime sa mohol kúpiť na hrot piateka za 35 miliónov a mohol kľudne konkurovať suarezovi.Ale toto vypadá ako keby klub nechcel týmto štátom hráčom do ísť konkurenciu aby nestratili svoje miesta.Videl som hrať aj toho lozana proti Juventus a hral na krídle parádne veď dal aj gól.

jokerito

2
2019-09-02 10:43:47

Hentake mena? To moze hravat teda aj Dembele a Perez, je to zajedno...

adriano

-3
2019-09-02 10:46:43

Lozano strčí do vrecka dembeleho a piatek by konkuroval určite suarezovi.A navyše je také mená stoja dokopy 75 mega a len dembele stal barcu 90.A hen také mená aké som tu napisal by boli kvalitné posili za normálnu cenu.

jokerito

7
2019-09-02 10:44:20

Naco je nam dalsi hrot? Greizman bude hrat hrot za Suareza...

adriano

-4
2019-09-02 10:48:22

Nikto nevravi že nebuďe lebo bude musieť byť hrot a aj krídlo keďže suarez má po operácii kolena a má pomaly 33 rokov a jeho výkonnosť má klesajúcu tendenciu

adriano

2
2019-09-02 11:39:06

Dalsi veľký prestup icardi ide do psg.Ty francúzi sú riadne presibany ťahali za nos vedenie fcb aby už nestihli reagovať na prestupovom trhu a oni zatiaľ Kuli prestup icardiho.A vedenie fcb im dokonale sadli na lep zas a znova.

bulldozer

6
2019-09-02 12:02:47

A o co sme prisli?

adriano

1
2019-09-02 12:05:48

Ty a ja onic.Ale Barca prišla O čas ktorý bol venovaný prestupu neymara.Zamerali sa len naho nemajú plán b.

bulldozer

22
2019-09-02 12:28:18

Plan 'b' bol nic nekupovat a to im vyslo.

Nalim

2
2019-09-02 16:28:41

Suarez povedal, že Neyovi treba dať čas, aby si to prešiel so svojimi blízkymi. Jeho čas, kedy mal myslieť je v minulosti.
Prezident PSG ho vykúpil s jeho súhlasom a za obrovské odstupné. Veril mu, že s ním dostane mužstvo na vrchol trofejí. Sklamal ho na celej čiare. Dal mu obrovský plat, aby sa vyrovnal Leovi !
Lenže jeho povaha, veľká zmluva a peniaze mu zamútili mozgové závity. Prezidentovi PSG nejde ani tak o výšku miliónov, ale ponížil jeho dobrý úmysel a dôveru doňho kladenú. Aj keď sú peniaze z ropy, ale robiť si srandu z človeka, ktorý to s ním myslel v tom najlepšom sa mu nevyplatilo.
Až teraz nastúpi telenovela: prezident PSG versus dobrodruh z Brazílie. Teším sa nato, ako s ním naloží prezident, s ktorým chcel zametať Ney. 220m€ prestup + dvojročný plat v hrubom + detinské chovanie dospelého chlapa sú veľké nenaplnené sny prezidenta, ktoré spôsobil ľahkovážny dobrovolec, bez mihnutia oka!
Takže Ney, prišiel Tvoj čas, napraviť poslanie v PSG, aby si dokázal že si naozaj výnimočný. Lebo len zdrhnuť z mužstva do mužstva, to nie je dnes jednoduché pomaly ani na dedinské pomery. Ney prajem Ti všetko naj, pozdrav svojho bossa v PSG...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.