Barcelona chtěla na poslední chvíli přestupového období získat ještě jednoho útočníka. Jelikož přestup Neymara Júniora padl, chtěli Blaugranas ještě na poslední chvíli zkusit získat Lucase Mouru z Tottenhamu Hotspur. Anglický celek ale nabídku odmítl.

Podle informací katalánského média Mundo Deportivo se pokusila Barcelona o last-minute přestup. Cílem měl být brazilský útočník Lucas Moura z Tottenhamu Hotspur. Podle jejich zdrojů zkoušela Barcelona 27letého útočníka přivést, zatímco zároveň vyjednávala o Neymaru Júniorovi. Jak ovšem jednání ohledně návratu Neymara nevedla ke zdárnému konci, jako plán B a adekvátní možnost byl vybrán právě Moura. 

Moura minulou sezonu za Spurs zaznamenal během 32 utkání v Premier League 10 gólů. Jeho chvíle slávy přišla v semifinále Ligy mistrů, kdy svým hattrickem vyřadil v rozhodujícím zápase Ajax Amsterdam. Nabídka ovšem byla odmítnuta, protože Spurs  v čele s manažerem Mauriciem Pochettinem stanovili cenu přesahující 50 milionů eur, což si Barcelona nemohla dovolit. Barcelonští ředitelé tak tuto možnost museli zavrhnout.

Zdroj: tribuna.com, football-espana.net
Foto: orc.com.br

jorge78

-8
2019-09-05 07:42:49

Když už si myslím, že mě nemůže nic překvapit ,tak překvapí. Se zbavíme Malcolma a chceme koupit tohodle někomu!

jorge78

-8
2019-09-05 07:43:22

někomu =NEKOPU

adriano

12
2019-09-05 08:19:17

Čo ktomuto dodat.Tomuto sa povie absolútne nezvládnuté prestupové obdobie.Vedenie Barcelony pôsobí ako amatérske zoskupenie okolo barta.A abidal tiež nezvládol svoju funkciu.Cele zle v podaní vedenia.

Zmazaný užívateľ

7
2019-09-05 08:22:07

trocha spomal. "absolutne nezvladnute" je prehnane nemyslis?

adriano

5
2019-09-05 08:32:20

Jednoducho to zase nezvládli vo vedení a absolútne preto lebo zase sa zameriavali na jedného hráča mesiac a neriešili to čo mali a teraz nevedia dať ani vyhlásenie k veci už tretí deň po uzavretí prestupového obdobia.A áno nezvládli to absolútne poslali preč malcoma a coutinha a priviedli griezmana len cim sa jasne oslabili a to len preto že chceli neymara.Teraz to vidno v zápasoch že Messi keď nehrá tak je to bieda a Barca vlastne nemá koho do útoku skúseného okrem griezmana pri zranení Messiho a suareza tam nik iný nieje.Dembele ten je večne zranený a keď hrá tak to ešte lepšie od neho zahrá aj perez.Jedine pozitívum je že hrajú mladý.Ale prestupové obdobie absolútne nezvládli a za tým si stojím.A ešte uvidíme aj ten firpo ako bude hrať či to vlastne bude dobrá náhrada doplnenie albu.

adriano

5
2019-09-05 08:44:26

Pep segura odfajcil Kuba ktorý mohol hrávať aj krídlo namiesto toho kúpili abeho aby sa nepovedalo už túto jasne vidíme ako sa robili prestúpi keď pri nich boli a sú nekompetentný ľudia a za tento fail mali seguru nakopat do zadku.Dalsi fail bol poslať na hosťovanie coutinha pred tým aby si overili veci okolo neymara.Teraz by mal prezident barto predstúpiť pred novinárov a začať určité veci vysvetľovať a najlepšie by spravil ak by odstúpil lebo toľko škody či napáchali za jeho pôsobenia stoho sa klub bude dlhšie spamätávať.

Perezzz

-13
2019-09-05 08:26:26

Z 32 zapasu jen 10 golu. To je totální ale totální fiasko. Kolik by asi dal golu za nas ? V Tottenhamu muže byt za hvězdičku ale u nas by dopadl jako Gomez. Ze nam chybí křídlo vime všichni a budeme to cítit

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.