Od 6. septembra štartuje v Tipsporte obľúbená súťaž Majstrovstvá Česko-Slovenska v tipovaní. Čo môžete v tejto súťaži vyhrať? Okrem titulu najlepšieho tipéra na Slovensku a v Česku je v súťaži pre vás pripravených viac ako 80 000 EUR na tipovanie. Navyše novoregistrovaní hráči od nás dostanú na začiatok 15 EUR zadarmo na tipovanie!  

Majstrovstvá budú prebiehať od 6. septembra do 31. októbra. Súťaž je hraná dvojfázovo, najprv musíte prejsť kvalifikáciou a následne si poradiť aj vyraďovacími bojmi. Odmenu však získajú všetci súťažiaci, ktorí si poradia už s nástrahami kvalifikácie.

Súťaž sa hrá výhradne na webe Tipsportu a pre účasť v nej stačí byť riadne zaregistrovaným účastníkom internetového tipovania v Tipsporte. Potom už len stačí zostaviť tiket, následne zaškrtnúť políčko „Tipcupy“ a tiket uzatvoriť. Nezabudnite, že do súťaže môžete zaradiť aj live tikety. Jediné obmedzenie spočíva v spomínanom maximálnom dennom limite vkladov. Do vyraďovacích bojov Majstrovstiev Česko-Slovenska v tipovaní postúpi celkovo 16 384 tipérov. Na skvelé odmeny sa tak môžu tešiť všetci účastníci play-off. To vyvrcholí 31. októbra.  Chcete sa dozvedieť viac o tejto skvelej súťaži? Stačí kliknúť TU!

Majstrovstvá Česko-Slovenska v tipovaní sú zároveň poslednou možnosťou, ako zabojovať o vstupenku do ďalšej súťaže – do Turnaja majstrov. Tam pre vás nebudú nachystané len finančné odmeny, víťaz tohtoročného ročníka totiž odíde v novom Volkswagene Arteon a navyše získa 4 000 EUR na tipovanie!

Ešte netipujete v Tipsporte? Zaregistrujte sa a naskočte do obľúbenej súťaže Majstrovstvá Česko-Slovenska v tipovaní a získajte skvelé odmeny.

zdroj: tipsport.sk
foto: tipsport.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.