Rafinha bol oficiálne predstavený už ako hráč Celty Vigo. Brazílčan pri tejto príležitosti odpovedal prítomným novinárom na ich otázky. Priznal, že v poslednom čase prežíval v Barcelone skvelé obdobie.

Ťažké lúčenie

"Je normálne, že ak hráte a cítite sa v najlepšom klube na svete tak dobre, vždy je ťažké sa rozlúčiť. To sa tiež stane, keď sa cítite tak dobre a zároveň ste si vedomý toho, že dostať šancu hrať bude ťažké. V tomto prípade najlepšou vecou akú som mohol urobiť, bolo nájsť príležitosť hrať v inom klube."

Prečo práve Celta?

"Chcel som sa vrátiť, pretože sa tu cítim ako doma. Viem, že tu budem šťastný a som si istý, že tu ukážem svoju najlepšiu futbalovú verziu. Najviac som potreboval pravidelne hrať. Pokiaľ tu zo seba dám všetko, určite to dostanem."

Post?

"O tom, na akej pozícii budem hrať, rozhodne tréner Escribá. Môžem hrať na krídle, ako útočník či dokonca ako pravý obranca."

Ciele tímu

"S tímom môžeme dosiahnuť veľké veci, ale nechcem stanoviť žiadny konkrétny cieľ. Každý zápas bude ako vojna, pretože La Liga je veľmi ťažká. Je to vidieť napríklad na posledných zápasoch Barcelony."

Štýl hry

"Videl som všetky zápasy Celty. Štýl hry a idea trénera sú takisto dôvodom, prečo som sa chcel pripojiť k tomuto tímu. Sledovať Celtu v akcii je niečo krásne. Po celý čas chce byť pri lopte. Neviem sa dočkať, až sa dostanem na trávnik."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Alirael

24
2019-09-06 15:15:08

Rafinha ma smolu ze nestal 150 mil euro - v tom pripade by sa nikam stahovat nemusel. Zraneny je tolko co Dembele, na travniku ma dokonca vacsi prinos jak Dembele. Nuž...

bulldozer

-25
2019-09-06 15:27:31

Taketo sracky 1000x dokola musis adresovat v lete vedeniu, nie nam tu na fore, my s tym nic nespravime.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.