Anderson Luis de Souza známy pod menom Deco začína novú etapu svojho života. Z bývalého futbalistu FC Barcelona sa stáva agent, ktorý zastupuje hráčov ako Fabinho, Faphinha či Afonso. Brazílčan poskytol zaujímavý rozhovor agentúre EFE

Neymarov návrat

"Je náročné hovoriť o tom, pokiaľ nevieme celú pravdu, máme len tie informácie, ktoré sme si prečítali z novín. Neymar jedným okom po návrate poškuľoval už od chvíle, keď odišiel, čo je normálne. Bolo to jeho rozhodnutie a prispôsobiť sa novému klubu nie je jednoduché. Každopádne, futbal nie je iba o peniazoch, je aj o tom, ako ste spokojný a šťastný. Je to profesionál, neuveriteľný chlapec, no musíme tiež chápať to, že jeho klub nechce prísť o podobne dôležitého hráča."

Xavi a Iniesta

"Xaviho podľa môjho názoru nevedeli v Barcelone nikdy úplne doceniť, na začiatku si jeho kvalít neboli vedomí vôbec, no mal to šťastie zvíťaziť na dôležitých fórach v reprezentácii, a to mu dodalo sebadôveru aj na klubovej úrovni. V roku 2008 došlo v jeho prípade k hernej explózii a počas nasledujúcich piatich alebo šiestich rokov sa z neho stal najlepší stredopoliar na svete. V Iniestovom prípade to bolo rozdielne, on bol dôležitý vždy. Postupne, samozrejme, rástol, ale platí, že obidvaja stelesňovali barcelonský štýl hry."

De Jong

"Páči sa mi, je podobný ako Arthur, hrá podobným štýlom. Je to mladík s obrovskou budúcnosťou, fantasticky kontroluje hru. Veľmi sa mi pozdáva, ale, prirodzene, ešte musíme chvíľu počkať."

Zapadne Joao Félix do Atlética?

"Atlético Madrid sa stalo v ostatných rokoch jedným z najlepších klubov na svete. Klub odvádza fantastickú robotu na všetkých úrovniach, od prezidenta, cez jednotlivých členov direktívy až po trénera, ktorý si získal dôveru na to, aby uskutočňoval dôležité zmeny. Atlético momentálne organizuje generačnú výmenu a postupne vynovuje svoj káder. Simeone zmenil mentalitu celého klubu, svojich hráčov dotlačil k tomu, aby neuveriteľným spôsobom progresovali. Pre Félixa bude spolupráca s týmto trénerom požehnaním."

Zdroj: md
Foto: md

2sjr

12
2019-09-08 17:18:04

Neymar si neuvedomil že u nás bol šťastný ako blcha. To sa stáva rozmaznaním deckám. Teraz musí čakať či sa to podarí na budúci rok a bude opäť šťastný no s tým rozdielom že už to bude vedieť aj on sám. Verím že by sme boli šťastní všetci aj s Messim ktorý by nám opäť predviedol prečo je top futbalista a aj priateľ tohoto hádam už potom nerozmaznaného Neymara.

vevod

0
2019-09-08 21:19:55

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.