Samuel Umtiti v rozhovore pre francúzsky Canal+ komentoval špekulácie, ktoré ho počas posledného letného prestupového obdobia spájali s odchodom do Arsenalu či dokonca do PSG v rámci rokovaní o návrate Neymara na Camp Nou.

Obranca sa dnes vráti do Barcelony, pretože sa počas zrazu francúzskej reprezentácie zranil. V súčasnosti však ďalšie informácie nie sú k dispozícii. V rozhovore pre Canal+ každopádne vyhlásil, že z Barcelony nechcel nikdy odísť.

"Aby som bol úprimný, neviem odkiaľ sa vzala špekulácia o Arsenale. Zo dňa na deň som začal od kamarátov dostávať správy : 'Ach, takže sa pripojíš k Arsenalu?' Prepáčte, ale zostávam v Barcelone. Pravdupovediac, neviem, či sa Arsenal kontaktoval s mojim agentom, pretože som mu len povedal, že mi nezáleží na tom, čo sa počas leta udialo. Nebolo dokonca ani potrebné, aby so mnou o tom hovoril. Nedávalo to zmysel, pretože vždy by som odpovedal tak isto. Že som bol vtiahnutý do prestupu Neymara? Je to šialené, pobavilo ma to. Ani neviem, ako mám na to odpovedať," povedal Umtiti.

"Od detstva som sníval o hre v Barcelone. Uplynulá sezóna bola najťažšia v mojej kariére, predovšetkým z dôvodu zranenia," dodal obranca. Teraz sa francúzsky obranca zranil podľa všetkého opäť, ale v súčasnosti médiá nemajú bližšie informácie o tom, o aké zranenie ide.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.