Bývalý tréner Arsenalu Londýn poskytol rozhovor pre televíziu BeIN Sports, v ktorom priznal, že v minulosti sa snažil do svojho tímu získať Lionela Messiho. Nepodarilo sa mu to však dosiahnuť a dodnes túto chybu ľutuje.

Francúz priznal, že hneď ako Messi debutoval v Barcelone, urobil na neho ohromný dojem. Tréner mal o Argentínčana okamžite záujem a skontaktoval sa s ním, no nedokázal ho presvedčiť k prestupu. Podarilo sa mu však do Arsenalu stiahnuť Cesca Fabregasa, jedného z Messiho najlepších kamarátov.

"Niekedy musíte žiť so sklamaním, nenaplnenými záujmami. Jednou z týchto prehier pre mňa bol transfer Messiho. Keď sme v roku 2003 získali Cesca Fabregasa, hovorili sme takisto aj s Leom. Vtedy sme boli na úrovni Barcelony, mali sme dobré mládežnícke tímy so silnými hráčmi. S Messim, Piquém a Fabregasom, ktorí vynikali, by sme vytvorili vynikajúci tím. Piqué a Fabregas prestúpili do Anglicka, ale Messi zostal v Španielsku. Je pravda, že sme o neho mali záujem, ale teraz je už nedotknuteľný," prezradil Wenger.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.