FC Barcelona B v sobotu prehrala na pôde Ejea 1:0. Pozitívnym aspektom zápasu bol však debut 16-ročného Ilaixa Moribu. Mladý záložník po zápase neskrýval svoju radosť z premiéry v drese FC Barcelona B.

Moriba je centrálny záložník narodený v roku 2003, ktorý sa vyznačuje skvelými fyzickými danosťami, vynikajúcou technikou, kreativitou a silnou strelou z diaľky. Nedávno s Barcelonou predĺžil zmluvu. V sobotu sa na trávnik dostal v 66. minúte zápasu, keď vystriedal Ferrana Sarsanedesa.

"Som veľmi šťastný z možnosti, ktorú mi dal García Pimienta. Neponáhľam sa však. Viem, že od Víctora Valdésa sa musím ešte veľa naučiť a využívať svoje šance, bez ohľadu na to, kde hrám," povedal mladík po zápase s Ejea.

16-ročný záložník mal zo svojho debutu obrovskú radosť, ale spokojný nebol s výsledkom zápasu: "Škoda toho inkasovaného gólu v koncovke, pretože pocity, ktoré som mal na trávniku, boli veľmi dobré," dodal Ilaix.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

barcelonista29

7
2019-09-09 20:21:14

Moriba má talent, ale nie je to záložník barcelonského typu Xavi a Iniesta. Skôr taký býk do stredu poľa. Oveľa viac ma bližšie k Pogbovi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.