Bývalý spoluhráč Griezmanna z útoku Atlética Madrid sa vyjadril k rozhodnutiu Francúza prestúpiť do Barcelony. Diego Costa zdôraznil, že rozhodnutie Griezmanna plne chápe a poďakoval mu za odvedenú prácu v tíme Los Colchoneros.

Rozhodnutie prestúpiť

"Nepokúšal som sa Griezmanna zadržať v našom klube. Keby ma požiadal o názor, povedal by som mu, že každý človek si musí zažiť rôzne skúsenosti. Stal sa Majstrom sveta, ja som získal s Atléticom titul v roku 2014. Keď som si v určitom momente uvedomil, že chcem odísť, prestúpil som do Chelsea. Bol som veľmi šťastný. Keď odchádzate z klubu, neznamená to, že ste nevďačník. Jednoducho chcete zažiť niečo nové."

Voľba padla na Barcelonu

"Griezmann chcel niečo nové. Dostal to v Barcelone. S nami bol vždy šťastný a v šatni sme to cítili. Dúfam, že toto nikdy nestratí. Pokiaľ ide o spôsob jeho odchodu z klubu, udalosti spred roka s tým nemajú nič spoločné. Možnože sa mnohí cítili byť urazení tým, akým spôsobom nakoniec Atlético opustil. Ak by sa nestali všetky tie reči, odchod by prebehol pokojným spôsobom. Je to niečo úplne normálne. Griezmannovym snom bolo hrať po boku Messiho a Suareza. Všetci dobre vieme, akým hráčom je. Hráči chcú vždy skúšať nové veci. Je prirodzené, že chcel prestúpiť do Barcelony a presvedčiť sa, či aj tam môže byť rovnako dôležitým hráčom."

V Atléticu by Griezmannovi mali ďakovať

"Jeho rozhodnutie je niečím normálnym. Môžeme povedať, že sme smutní, pretože odišiel dôležitý hráč. Takisto sa však musíme tešiť z toho, že Antoine je šťastný. Môžeme mu byť za to všetko, čo nám nechal, vďační. Nehovorím pritom len o miliónoch v pokladni (smiech). Griezmann je čestný muž, nikdy nevynechal tréning, vždy bol vzorom pre iných. Nemôžeme o ňom hovoriť zle. Musíme mu byť vďační."

Zaslúžil si Griezmann Zlatú loptu?

"Je to veľmi relatívne... Všetci vieme, ako to funguje. Vieme, že Messi a Cristiano sú ponad všetkými. Pokiaľ však odohráte veľkú sezónu a získate tituly, ste najlepším hráčom. A keďže toto ocenenie je pre najlepšieho hráča... Každý má na túto tému svoj vlastný názor. Treba ďakovať bohu, že Griezmann sa ocitol medzi trojicou najlepších hráčov. Za to musíte byť vďační."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Cingi

top komentár
76
2019-09-10 15:08:51

celkom pekné slová. asi mu prepína len na ihrisku. v civile môže byť fajn chlapík

jaklo_1

27
2019-09-10 15:37:46

Človek by si ozaj pomyslel, že to má Diego v hlave v poriadku a nie je taký zákerný/tvrdý, ako na ihrisku.

LaBrie

32
2019-09-10 15:41:09

Az take rozumne slova som od neho necakal....ale zdanie niekedy klame....

darktemplar999

12
2019-09-10 16:50:02

Tak ten kto ho nesleduje tak nevie, sam sa už pred titulom vyjadril, že počas zápasu je oponent jeho úhlavný nepriateľ a podľa toho sa k nemu správa, po zápase sú zas všetci kamoši. Viď keď hrali s ramosom v repre, cez zápas si nevedia prísť na meno, po zápase si potom zo seba robia srandu a normalne spolu vychadzaju. Sám to všetko objasňoval ešte pred 6timi rokmi viď jeho slová tu http://www.atleticomadrid.cz/...

MessiGOAT

18
2019-09-10 17:42:01

Diego Costa je stejný typ jako Ramos A Suarez
Na hřišti často zákeřný, simulující, věčně se rozcilujici a diskutující, ale v reálu to bude naprosto v pohodě týpek stejně jako Luisito nebo Ramos, o kterým Jordi Alba řekl že je to skvělý člověk.
Škoda jen že to už je málo typů naprostych Gentlemanů jak na hřišti i mimo něj jako byl Don Andres, Iker Casillas, Xavi, Raul

MessiGOAT

14
2019-09-10 17:42:15

Puyol

Cizinkx

6
2019-09-10 20:22:51

A tak to bude vždy. Ona rivalita na hřišti je skvělá. A takové ty narážky mezi kluby také. Simulace prasárny už ne teda. Však taky Ramos pozval Piqueho na narozky. Já myslím že mimo hřiště jsou to uplně v pohodě lidi :). Na hřišti to je pak jiná.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.