Viceprezident FC Barcelona Jordi Cardoner sa včera pri príležitosti Národného dňa Katalánska (Diada Nacional de Catalunya) zúčastnil slávnostného položenia kvetov pri pomníku Rafaela Casanovu. Pri tejto príležitosti odpovedal novinárom na niekoľko otázok.

Diada

"Náš klub sa zúčastňuje po 100-krát. K oslave sme sa pripojili v roku 1919. Musíme byť prítomní na takýchto oslavách, ktoré pripomínajú historické udalosti a sú súčasťou našej identity. Neviem, prečo tu nie sú Messi, Piqué a iní. Možno sa objavia v ďalšom roku. Máme socios po celom svete a ja nechcem nikoho nútiť, tento deň je pre všetkých, bez ohľadu na osobné presvedčenie."

Neymar

"V Barcelone bol šťastný. Väčšina hráčov, pokiaľ nie všetci, sú tu šťastní. Túto tému nateraz necháme tak a počkáme na vývoj udalostí. Je čas súťažiť, ligová sezóna už začala."

Benedito

"Opäť raz využil demokratické právo a komentoval udalosti. Každý s nami nemusí súhlasiť. Bol vydaný len rozsudok prvého stupňa a proti tomu sa odvoláme. Je to súčasť demokratickej hry v športe."

Messi

"Sme spokojní, jeho okolie ja nastavené veľmi pozitívne, predovšetkým šatňa. Leo urobí, čo uzná za vhodné a jeho zmluva je výnimočná kvôli tomu, kým je. Urobili sme to kvôli nemu a aj pre iných hráčov, ktorí si to zaslúžili. Môže prísť a odísť z klubu, kedy to uzná za vhodné. Chcel by som, aby zostal tak dlho, kým bude schopný hrať."

Financie

"Táto téma ma vôbec neznepokojuje. Až na prvý rok bolo všetko pozitívne. Celkový zisk máme dokopy vyše 200 miliónov, nie je to toľko, koľko potrebujeme, ale stačí to na to, aby sme robili to, čo potrebujeme. Nás to neznepokojuje."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Camp_Nou

13
2019-09-12 09:47:21

Viceprezidentovi FCB pekne hrabe. Nevie prečo sa Messi nezúčastnil osláv Katalánska ? A koho to trápi a zaujíma, dedku ?

Peter

1
2019-09-12 14:47:00

Zdravím, mimo témy. V sobotu idem na zápas proti Valencii a lístky som kupoval cez oficiálnu stránku Barcelony. Tam bolo písané že lístky prídu na mail približne dva dni pred zápasom. No zatiaľ stále nič, máte niekto rovnaké skúsenosti?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.