Vedenie La Ligy zorganizovalo stretnutie, na ktorom bol prítomný aj bývalý hráč Barcelony Samuel Eto'o. Kamerunčan sa sústredil na osobu Josého Mourinha, ktorý bol na stretnutí takisto prítomný, no spomínal aj na Barcelonu.

Mourinho patrí medzi najlepších

"Už ma nebaví vysvetľovať, že José Mourinho patrí medzi najlepších ľudí vo svete futbalu. Keď som oficiálne ukončil kariéru, Mourinho bol prvým, kto mi poslal správu. Zaslúži si rešpekt. Všetci hráči hrali za neho a boli pripravení za neho zabíjať. Tak, možno že všetci."

Mourinho do Barcelony?

"Návrat Mourinha do Barcelony by bolo niečo úžasné, hoci rád by som ho videl aj v RCD Mallorca (smiech). Bolo by mu tam dobre, pretože je to najkrajšie miesto v Španielsku. Ak by som si mal vybrať, lepšia by pre neho bola Barcelona."

Motivácia v zápasoch proti Chelsea

"Keď som bol hráčom Barcelony a čelili sme Chelsea, sústredili sme sa vlastne na hru proti Mourinhovi a nie hráčom. To nám dodalo väčšiu motiváciu."

Pôsobenie pod Mourinhom

"Keď som sa dostal pod jeho krídla, ľudia hovorili, že vyhráme taliansku ligu aj pohár, ale v Lige Majstrov si neporadíme. Po víťazstve na Stamford Bridge sme vedeli, že bez ohľadu na to, na koho narazíme, Ligu Majstrov vyhráme."

Španielska liga

"Najrýchlejším hráčom, akého som v španielskej lige videl, bol Ronaldo. S loptou na nohe bol neuveriteľne rýchly. Aj Ludovic Giuly bol veľmi rýchly. Bol to hráč nízkeho vzrastu a to mu poskytlo výhodu. Ešte by som dodal Lea Messiho. Len málo hráčov disponuje takou rýchlosťou pri realizácii prihrávok na trávniku."

Aktuálna situácia v La Lige

"Atlético si vedie neuveriteľne dobre, odkedy sa trénerom stal Simeone. Tri odohrané kolá sú však len začiatok. Musíme počkať. Barcelona ešte dobre nevyštartovala, pretože ešte nezačal Messi. Eden Hazard podobne. Počkajme si na to, až sa všetci hráči vrátia do kádrov a vtedy uvidíme. Betis už niekoľko sezón hrá pekný futbal a dúfam, že v tejto sezóne sa dostane bližšie k najväčším klubom."

VAR

"Táto technológia nám umožňuje tešiť sa z čistejšieho futbalu. Všetci sme to akceptovali. VAR robí futbal spravodlivejším."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Perezzz

-22
2019-09-13 08:55:07

No bylo by to zajimavý kdyby se Mou vratil do Barcy. Pro me by to byl i momentalne lepsi trenér jak Valverde.

FcBarca

18
2019-09-13 13:30:53

to ze je valverde trener aky je neznamena ze nie su aj horsi

mexes

top komentár
44
2019-09-13 08:59:38

dufam, ze sa toto nikdy nestane

RastoD

6
2019-09-13 10:39:09

no už len to by nám chýbalo. ešte by to bola celkom irónia, ak by Valverde skončil a nahradil ho Mourinho.
ako sa hovorí: daj si pozor na to, čo si želáš, lebo sa to môže splniť (ale inak, ako čakáš)

Lukahimself

-8
2019-09-13 12:30:50

Souhlasím. Sám Messi jednou prohlásil, že by pod ním jednou rád hrál. Dokáže hře dát systém. I tragické united dovedl na druhou pozici. Menší zázrak

Martin77

5
2019-09-13 15:17:20

Mourinha bych nechtěl do Barcy kvůli jeho občas nechutnýmu egu. Ale myslím, že je rozhodně mnohem kvalitnější trenér než Valverde.

Marian

-5
2019-09-13 16:30:39

Mou určite nie. Nemá na to, aby pozdvihol mužstvo z úrovne, na ktorú ho zosunul Valverde.

mazanyhrac

0
2019-09-13 17:34:27

Právě že jako krizový manažer na dva roky by byl ideální. U něj by se nabírala kondice, což byl hlavní důvod propadáků v Římě a Liverpoolu+ špatná taktika samozřejmě.

mazanyhrac

-1
2019-09-13 17:35:34

On by dokázal myslet ty nové hráče jako vítěze. Věřte mi, Mou by to zvládl.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.