Marc-André ter Stegen si včera popoludní plnil sponzorské povinnosti. Pri tejto príležitosti poskytol pre novinárov krátke vyjadrenie.

Messiho zmluva

"Dúfam, že Messi s nami zostane mnoho rokov. Piqué už povedal, že Messi získal právo rozhodovať o svojej budúcnosti. My sme presvedčení, že v klube sa cíti dobre. Chceme, aby tu boli najlepší a on je pre nás kľúčový."

Neymar

"Nemôžete už nič zmeniť, ja som spokojný s tímom, ktorý máme. Či by som chcel, aby prišiel? Je to ťažká otázka, v Barcelone chceme mať najlepších hráčov."

Rakitič

"Ja osobne som rád, že Rakitič zostal. Myslím, že klub aj fanúšikovia sú takisto spokojní."

Úloha náhradníka v reprezentácii

"Postavenie náhradníka v reprezentácii je pre mňa ťažké. Robím všetko, čo môžem, aby som hral v základe. Neuerovi sa darilo dobre, ale nebola to pre mňa pohodlná situácia."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Milan87

12
2019-09-13 10:01:39

Neuerovi sa darilo výborne : ) za polčas dostal 4 kúsky

FCBarcelona2018

9
2019-09-13 11:38:25

Nezávidím Marcovi pozíciu v nemeckej reprezentácii. Pokiaľ tam bude trénerov Lowe, tak si Marc nezachytá. Lowe je do Neuera zamilovaný a toho bude stavať do základu aj keby mal zlomené obe ruky. Lowe je tréner, ktorý si nevidí ďalej ako po konec nosa. Keby dal možnosť Marcovi aspoň v priateľských zápasoch, ale aj tam väčšinou chytá Neuer. Je to tréner bez sebareflexie, hlavne že si vie šprtať v nose a v riti.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.