Kapitán Borussie Dortmund Marco Reus absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom proti Barcelone. Nemec je presvedčený, že jeho tím v zajtrajšom meraní síl zvíťazí.

Myslíš si, že Barcelona bude zajtra namotivovaná ešte viac? Mám na mysli komentár Borussie Dortmund na sociálnych sieťach na tému rohového kopu v zápase s Liverpoolom.

"Hráči Barcelony budú namotivovaní ako vždy. Je to nový zápas proti inému súperovi. Vieme, že keď budeme čeliť Barcelone, tak budeme trpieť. Musíme zahrať s veľkou odvahou a útočiť vždy, keď sa dostaneme k lopte. Takýmto spôsobom môžeme myslieť na zisk troch bodov. Musíme dobre útočiť a strieľať góly."

Čo nám môžeš povedať na tému Paca Alcácera?

"Je veľmi pokojný. Taký má charakter. Nejaký čas hral v Barcelone, ale nedarilo sa mu tam podľa predstáv. Prišiel do Borussie, aby opäť začal strieľať góly. Bude to pre neho výnimočný zápas a dúfam, že sa mu to podarí využiť. Je to výnimočný útočník. Vždy vie, kde sa nachádza jeho spoluhráč a čo musí v pokutovom území urobiť. Je to silný útočník a na strelenie gólu nepotrebuje veľa šancí."

Čo ťa na Barcelone najviac znepokojuje?

"Radšej sa budem sústrediť na nás. Už mnoho rokov snívame o zápasoch v Lige Majstrov proti silným tímom. Stretnutie s Barcelonou nás veľmi teší. Môžeme získať tri body. Dobrý štart v Lige Majstrov je dôležitý."

Chceš, aby za Barcelonu hral Messi?

"Teším sa, že Messi príde do Dortmundu. Je jasné, že Barca s ním v zostave je silnejší tím. Koniec koncov hovoríme o najlepšom hráčovi na svete. Bol by som šťastný, ak by Messi mohol hrať. Nevieme však, či sa tak stane."

Akým spôsobom je možné poraziť Barcelonu?

"Musíme byť odvážni a dobre útočiť. Bez odvahy nedokážeme nič. Určitým ukazovateľom je zápas, ktorý sme nedávno odohrali proti Bayeru Leverkusen, ktorý nám dodal veľmi pozitívne dojmy. Máme dostatočne dobrý tím, aby sme porazili Barcelonu."

zdroj: as.com
foto: facebook

Milan87

23
2019-09-16 18:16:46

Messi si aspoň užije superatmosferu v dortmundu.okolo 80tej by mohol prist na hrisko a prebehnut sa

maryann

12
2019-09-16 20:24:54

Dufam,ze sa Messi pojde prebehnut na 10-20 min.,aby mohol hrat v Granade /mam tam listok na zapas../

elcentrolino

24
2019-09-16 18:19:19

Vzhľadom na to ze bvb hra útočný futbal na rýchle brejky tak som zvedavý na našu obranu... Ale samozrejme verím vo výhru 2:3

PETERKRIZAN

1
2019-09-16 19:51:49

Tri goly neverim ze dame,dortmund je ine kafe ako doterajší laligovi superi,ja to skor vidim na remizu aj ked víťazstvo o gol by sme brali hocake

elcentrolino

8
2019-09-16 20:21:43

Môžme 3 dat ale aj dostať. S pressingom na nás vybehnú od začiatku to je jasne. Som zvedavý ako si s tým Ernesto poradí.

maros1

14
2019-09-16 20:14:34

Borussia nie je žiaden dedinský klub. Iste budú perfektne pripravení mentálne aj fyzicky a len tak sa im neroztrasú kolená no naháňa mi strach predstava, že vyrukujú s vysokým pressingom - toho sa obávam

maryann

5
2019-09-16 20:27:17

Dufam,ze zajtra zaberie Grizzy a Perez,
Luisito je tiez nieco dlzny v LM...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.