Samuel Eto'o bol hosťom programu "Que t'hi Jugues!", ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER. Bývalý hráč Barcelony komentoval mnohé zaujímavé témy.

Návrat do Barcelony

"Určite sa vrátim. Akým spôsobom? To ešte neviem, ale vrátim sa!"

Tréner

"Chcem sa stať prvým trénerom čiernej pleti, ktorý vyhrá Ligu Majstrov. Moji hráči budú hrať tak, ako keby ich trénoval Guardiola."

Stretnutie Péreza a Laportu týkajúce sa prestupov Barcelony

"Keď Laporta vyšiel zo stretnutia, povedal: 'tak, teraz je prestup uzavretý'. Myslel som si, že tento moment nikdy nenastane. Vtedy povedal: 'teraz si hráčom Barcelony'. Keď bojoval o mňa, o to, aby som sa mohol vrátiť do Barcelony a prežiť to všetko, čo som sa neskôr mohol prežiť... Bol to pre mňa úžasný moment."

"Rozhovory s Florentinom boli ťažké, dokonca sa objavili vyhrážky. Museli sme sa však na nich zúčastniť, všetko sa muselo skončiť mojim príchodom do klubu."

Mallorca

"Navždy im budem vďačný."

Luis Aragonés

"Kedysi sa ma opýtal, či chcem byť dobrým alebo vynikajúcim hráčom. 'Tvoj čas v Mallorce sa skončil, teraz musíš ísť hrať s hráčmi na tvojej úrovni'. Vtedy zavolal Txikimu a opýtal sa ho: 'Chceš, aby Barcelona vyhrávala tituly? Mám pre teba hráča'. Myslím, že Txiki sa ho na začiatku opýtal, že čo predtým fajčil."

Barca

"Prežil som tam nádherné roky, ale bol som podrobený kritike. Nedávno som svojim spoluhráčom spomínal všetky prekážky, ktoré predo mnou stáli, ktoré však zapríčinili, že som sa stal lepším hráčom, pretože vďaka tomu som viac trénoval."

Xavi Hernández

"Je úžasný! V Katare aj v Španielsku. Zabijem ho, ak niekedy nebude trénovať Barcelonu."

Iniesta

"Vo finále v Paríži hral ako Maradona, Messi a Cristiano Ronaldo dohromady. Je to ten najlepší hráč, s akým som kedy trénoval. Už som o tom hovoril aj predtým. Vtedy sa všetci čudovali, že som nehovoril o Ronaldinhovi, ani o Messim. Ale čas potvrdil, že som mal pravdu. Iniesta nebol nikdy postavený na rovnakú úroveň s Messim a Ronaldom. Ale Xavi a Iniesta sú na tej istej úrovni."

Víctor Valdés

"Médiá boli voči nemu vždy nespravodlivé. Bol najlepším hráčom v každej sezóne. Iní strieľali góly a on tím pred gólmi zachraňoval v tých najdôležitejších zápasoch. Predviedol 4 či 5 fantastických zákrokov, ktoré nám zachránili zápas."

Ansu Fati

"Ani boh nevie, čo nás čaká s Fatim. Je veľmi dobrý. Želám mu to najlepšie, aby sa mu vyhýbali zranenia, pretože je to to jediné, čo by mohlo zastaviť jeho rozvoj."

Griezmann

"Hrá v najlepšom klube na svete, len sa k nemu pripojil, ale najlepší hráči na svete si k sebe vedia nájsť cestu. Hrať za Barcelonu je ako sa napiť z pohára toho najlepšieho vína. Dúfam, že Griezmann si to víno bude vychutnávať a tešiť sa z toho po dlhý čas."

Gól vo finále Ligy Majstrov proti Manchestru United

"Chcel som vtedy povedať: 'som čierny, preto o mne nehovoria'. Ako jediný z oboch tímov som strelil gól vo finále Ligy Majstrov už predtým, ale všetci hovorili o Messim a Ronaldovi. A opäť som skóroval."

Rasizmus

"Boli to smutné momenty. Najhoršie je to, že takéto veci sa stávajú. Prosím vás o to, aby ste pomohli, aby bol futbal čistejší a fanúšikovia lepšie vychovaní. Žltí, čierni, pomarančoví... Všetci sme rovnakí, naše deti by o tom mali vedieť. Kričia na nás, nadávajú nám do opíc a potom prosia o spoločné fotky. Áno, robia si fotky s opicami."

zdroj: Cadena SER
foto: facebook

LaBrie

top komentár
48
2019-09-19 16:08:26

Borec bol a stale je!

Culesking

20
2019-09-19 16:19:35

Môjho srdca šampión!

Ramesse

12
2019-09-19 17:27:50

Za tento rozhovor moc děkuju, Eto'o byl vždycky borec a co na srdci, to na jazyku :-)
O Xavim i Iniestovi má pravdu, jejích výkony v záloze byly dechberoucí a jediný důvod, proč zůstali ve stínu Cristiana a Messiho, je ten, že hráli v záloze a ne v útoku.
A mimochodem, pokud jde o Valdése, zcela souhlasím, že byl mezi fanoušky hrubě nedoceněný a myslím si, že je spolu se Zubizarretou nejlepším brankářem, jakého kdy Barcelona https://www.youtube.com/...

Didalop

10
2019-09-19 18:04:00

Tie posledne dve vety... Lepsie sa tato spolocnost plna pretvarky a klamstva nedala vystihnut. Jednoducho a trefne.

conquistador

12
2019-09-19 19:52:00

Posielam pozdravy a odkaz Samuelovi: Prvý čierny tréner, ktorý vyhral Ligu majstrov je Rijkaard, takže tento sen si nesplníš. Vďaka za tvoj zápis do histórie FCB. výborný striker.

Mateo113

1
2019-09-19 23:06:05

Palec hore ????

Romeo

3
2019-09-19 23:38:26

Jjj to byla krásná doba... Samuel byl vždycky bourák a pořád je stejnej... ????????????

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.