Pepe Mel, ktorý pôsobí v druholigovom tíme UD Las Palmas bol hosťom programu El Transistor, ktorý vysiela rozhlasová stanica Onda Cero a hovoril predovšetkým o novej hviezde tímu. Pedri je už v podstate hráčom FC Barcelona, no v Las Palmas zostane počas tejto sezóny na hosťovaní.

Veľký talent

"Pedri má 16 rokov. Keď som počas uplynulej sezóny prišli do Las Palmas a spozorovali sme ho v tíme juvenil, povedali sme si: 'Pokiaľ bude schopný aj medzi profesionálmi robiť to, čo medzi deťmi, budeme mať veľkého hráča.' V príprave hral v zápasoch proti Cadizu, Granade a Betisu na Villamarín. Bol najlepším na trávniku... Myslím si, že španielsky futbal má ďalšiu perlu."

Prestup do Barcelony

"Nie je to tak, že Barcelona nám ho vzala. Jednoducho ukázala najväčšiu túžbu. Táto operácia stála Barcelonu určite veľa peňazí. Katalánci však boli inteligentní. Dokázali v ňom nájsť nového Iniestu a kúpili ho."

Pripomína Pedri Iniestu?

"Áno, áno. Pedri je hráčom, ktorý riadi hru celého tímu. Môžete mu prihrať loptu a viete, že ju nestratí. Dobre sa drží na lopte. Vidí celú akciu a postará sa o to, že všetko je jednoduché. Nikdy som nevidel, aby sa pomýlil. Pred niekoľkými dňami hral za španielsku reprezentáciu a strelil jeden gól. Teraz sme hrali proti Sportingu Gijón a takisto strelil jeden gól. Musíme sa o tohto chalana postarať. Musíme ho aj naďalej formovať. Učí sa veľmi rýchlo a naozaj to chce robiť. To je veľmi dôležité."

zdroj: Onda Cero
foto: facebook

mikimi122

12
2019-09-21 17:58:47

No mne skôr Iniestu pripomína Puig. Ak sa na to pozriem spätne, tak záloha vyzerá byť na pár rokov dopredu krásne poskladaná. Do budúcna počítam v zálohe určite s duom de Jong-Arthur a o to posledné miesto sa asi budú musieť pobiť Puig a ten Pedri, ale kto vie kľudne to môže byť aj úplne inak.

Vladinko

22
2019-09-21 18:14:22

Coutinho man of the match, gól (z penalty ktoru sám vybojoval + získal pre Bayern červenú kartu) asistencia a brvno, 6 krát faulovaný, 7 kľúčových prihrávok, 4/4 dlhé úspešne pasy

mikimi122

7
2019-09-21 18:26:21

Len nech sa mu tam aj naďalej darí a nech si dvíha cenu. Úprimne aj keď si nemyslím, že ešte bude hrať za Barcu, tak aspoň by sa mohol budúce leto predať za +/- 100 M. Zálohu už aj tak máme skvelú, ale hlavne nám bude treba riešiť stopéra a možno aj LW ak sa neukáže Dembele.

Kingmarek92

9
2019-09-21 19:05:34

Cou hral luxusne , podhrot jako krava , jako kdyz ho nedusil zadnej zoufalec ......vsak i grizi bude pekne leve kridlo :-) tyhle nesmysly vymejsli na trhu jenom ernie the fear.....

Chleba123

8
2019-09-21 19:17:13

Nechápu proč si dostal za toto - když je to čistá pravda. Valverde zkurví i griezmanna. Máme jediné štěstí, že Messi bude nejlepší na každé pozici. Valverde by zkurvil i cele city, které válcuje každého koho vidí.

Kingmarek92

3
2019-09-21 20:40:39

Ber to tak , ze cim vic minus tim vic blbu ti je da....spokojenost a odmena :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.