Hlavný tréner futbalovej reprezentácie Nemecka Joachim Löw sa opäť zmienil o situácii v bránke svojho tímu. Nemecko onedlho odohrá zápasy proti Argentíne a Estónsku.

Löw dal ter Stegenovi sľub

"Interne sa medzi brankármi nevyskytli žiadne problémy. V júni sme Marcovi sľúbili, že bude hrať v niektorých zápasoch. Teraz máme október a nastúpi proti Argentíne. Vzťah Marca a Manuela je dobrý, je normálne, že obaja chcú hrať v základnej zostave. Ter Stegen sa ako brankár veľmi zlepšil."

Tréner Nemecka dostal aj otázku ohľadom hrozieb prezidenta Bayernu Mníchov, ktorý vyhlásil, že ak sa v bránke Nemecka objaví ter Stegen, z Bayernu nepôjde reprezentovať nikto. Löw k tomu uviedol len to, že táto téma je už dávno vyriešená a je zbytočné sa k tomu ďalej vyjadrovať.

Pre médiá situáciu v bránke nemeckej reprezentácie komentoval aj ter Stegen. Ten pred zajtrajším zápasom proti Argentíne povedal: "Tlak bude veľký. Tak ako vždy. Dúfam, že odohráme dobrý zápas a vyhráme. S Neuverom nie sme pohádaní, on vie, že keď som poskytol ten rozhovor, myslel som seba a nie jeho. Máme dobrý vzťah, veľmi profesionálny. Veľa spolu hovoríme a táto téma medzi nami nevyvolala hádku," povedal.

Podobne ako tréner Nemecka, aj ter Stegen sa vyjadril k hrozbám Uliho Hoenessa: "Netrápim sa tým. V posledných týždňoch som sa sústredil na futbal. Tieto vyhlásenia mi nespôsobili bolehlav," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

FCBarcelona2018

10
2019-10-08 17:53:51

Uli Hoenes aký bol dobrý hráč, tak teraz akoby odchádzal od rozumu, pritom si neuvedomuje, že na Bayerne je obrovská čierna machuľa finančných podvodov a kriminálnych živlov, ktoré doteraz sedia vo vedení Bayernu.

2sjr

9
2019-10-08 18:57:46

Löw mal už dávno striedať brankárov . Ak má dvoch top brankárov môže ich točiť donekonečna veď brankár sa nemusí tak zžívať s kolektívom ako iné pozície. A to nehovorím o mizernej forme Neuvera minulý rok. Horšie to je z vedením Bayernu, to čo vypustil Hoeness z huby by malo mať disciplinárne následky.

Vladinko

1
2019-10-08 19:16:24

Horšie to je z vedením Bayernu, to čo vypustil Hoeness z huby by malo mať disciplinárne následky.
No ešte mi skús vysvetliť ako disciplinárne potrestas funkcionára za hlúpe reči ty génius..
UEFA mu zakáže naskočiť do zápasu či ako?

Reekwon

2
2019-10-08 20:03:57

On spíš myslel, že se tím měla zabývat DFB a říct, že takový vyhlášení trpět nebude a pak sami hráči by měli vyjádřit podporu Ter Stegenovi, přece jen je to jejich nejlepší brankář a stále sedí. Pak přijde kriminálník, který byl odsouzený, ale stejně mohl v Bayernu dále pracovat a vybleje, že zakáže svým hráčům reprezentovat, pokud Ter Stegen bude jedníčkou. A ze všech nejvíc Low měl něco říct.. Na Bayern není nějak závislí, nic s ním nemá tak mohl říct něco v tom smyslu, že si nenechá mluvit do toho, koho bude stavět. Ale všichni vědí, že Neuer je Lowuv syn. Takže se vlastně nic nestalo a jede se dál. Ono by se ale taky mohlo stát, že se Neuer zase zranění, měsíce bude mimo, zázračně se před MS dá do kupy, opět bude jedinčka a Marc se nasere a s reprezentací sekne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.